Ennyi vallásos van a magyar kormányban?
Fidesz szimpatizáns vagyok, rájuk is szavaztam mostanában, de merültek fel bennem a kérdések, amikor a páneurópai piknik emlékére tartott istentiszteletre kapcsoltam a netTV-n.
Éppen a zsoltár hangjai csengtek le és meglepődve láttam az ismert politikusokat, akik láthatóan jártasan mormolták a szöveget, a KDNP-ről közismert, hogy keresztény párt, de a Fideszt eddig nem gondoltam annak.
Aztán a pap elkezdte a prédikációt, amint hálát adott Istennek, hogy kinyitotta a kapukat és megnyitotta a határokat, ám bennem felszínre tört a kisördög a gondolattal: - a Horn Gyuszi volt az -, aztán amikor arról beszélt, hogy a haszonelvűség hibájába estünk, nem bírtam tovább nézni az áhítatos arcokat.
Ezek kiabálták, annak idején a parlamentben, hogy "csuhások térdre!" Közben tahó módon hahotáztak, egytől, egyig.
A mostani álszent képmutatásuk, csak választasi propaganda az ostoba híveik megvezetésére.
Még valamit!
Vallásos ember nem lop, nem hazudik, dehát ezek között egy sincs ilyen!
"Ha most olyan sokat lopnak, amikor nő a gdp,..."
Köpni a gdp-re! Az életszínvonal meg a béka ülepe alatt van. Az egészségügyről és az oktatásról ne is beszéljünk!
Bulgáriából telepűltél ide, hogy ilyen elégedett vagy?
"Az életszínvonal meg a béka ülepe alatt van. Az egészségügyről és az oktatásról ne is beszéljünk"
Kúrcsány idejéről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!