Jakab Péter hány százalékkal fogja lealázni jövőre a
magát kereszténynek és nemzetinek hazudó Fideszt?
27 Még mindig nem mondod, hogy mit vársz az általad támogatott MOSLÉK koalíciót győzelme esetén. Hidd el én is tudnék egy hasonló listát irni, de az hogy abban ,,versenyzünk" hogy melyik párt a sz*rabb azzal szerintem nem jutunk előrébb, én feltettem egy kérdést, nyilván választ nem is remélem, hogy kapok rá. Én sem vagyok a legboldogabb, hogy a Fidesz a legvállalhatóbb párt, ez csak a többi párt töketlenségét bizonyítja. Gondolj bele milyen lehet úgy elmenni szavazni, hogy a Fideszen a legvállalhatóbb párt, milyen lehet akkor a többi. Hidd el a Fidesz szavazók többsége, nem azért szavaz a Fideszre mert annyira jónak tartják, hanem azért mert nincs jobb.
2021. aug. 11. 22:28
31: pedig a fidessnel minden jobb. Le kell váltani, mielőtt teljesen tönkreteszik az országot, és felszámoljak a demokráciát. Az ellenzéktől pedig azt várom, ha nyer, hogy eltakarítsa azt a szemetet, amit a fidesz itthagyott és elszámoltassa őket.
2021. aug. 11. 22:44
32 Na ezért fog a moslék is a fejetekre sz*rni mert nem tudsz mondani semmi konkrétumot, legyünk ősszinték, fogalmatok sincs, hogy mit kellene tenni, ha le lesz váltva a Fidesz, csak addig ér el az a fenne nagy logikátok, hogy az Orbán az rossz és ha nem lesz hatalmon akkor minden jó lesz és ezek után még van képetek a Fidesszeseket 2bitesnek hívni, miközben ti sem vagytok különbek, csak másik csapat s*ggét nyaljátok, mégis miből gondolod, hogy ők nem fogják folytatni, azt, amit a Fidesz abba hagyott? :D
Persze csak fikcióról beszélünk, elméleti esély sincs rá (szerencsére) hogy a moslék kormányozni fog.
2021. aug. 11. 23:17
Na jó én ki is szálltam, mert felbasz az ilyen duma, hogy "miden jobb a fidesznél" Amikor valaki nem gondolkodik csak van egy idióta elképzelés amihez ragaszkodik. Mivel teszi tönkre az országot, jártas vagy egyáltalán valamiben? 2010 után ki húzta ki az országot a szarból amit a mostani ellenzék okozott és amit mindenhol utólag elismertek? A mostani ellenzék már bizonyított és megbuktak, csak ők sajnos nem lettek elszámoltatva, most meg már nyiltan a proletár diktatúrára készülnek és nyiltan beszélnek arról hogy a jogállamiságot áthágva fognak elszámoltatni. Szétloptak mindent és a gazdaságot is csődbevitték, és mivel akiknek dolgoznak tömik őket pénzzel nekik nem lesz gondjuk. Nézd csak meg Budapestet mióta átvették. Csak aztán nehogy megint az legyen mint 2006-ban, hogy az utcára kell majd menned mert csalódtál hogy megint hazudtak és akkor meg majd kilövik a szemed. Ha meg a migránsok hiányoznak, akkor menjél nyugodtan párizsba, vagy stockholmba te barom, de ne az én hazámat baszd szét te köcsög. És írhatsz bármit mert nem jövök vissza megnézni.
2021. aug. 11. 23:25
20. de igen is a hatalomért mert aki értelmes jobbikos volt az kivált és saját pártot alapított és nem állt bele ebbe a hányingerbe. ha már hatalmon vannak közösen, hogy vállnak külön? most is külön párt, de a hatalom meg a pénzért folytatott harc összefogja kötni őket és mindennel fognak foglalkozni, csak azzal nem, hogy nekünk jobb legyen.
2021. aug. 11. 23:34
36/60 A kérdező kommentje:
#31: De van jobb alternatíva, a Fidesztől minden jobb. Nem túlzás azt mondani, hogy minden idők legkorruptabb kormánya. A 2002-2010-es MSZP-SZDSZ kormányról is lehetne listát írni, hogy milyen gaztetteket követtek el, de Gyurcsányék még mindig egy kispályás amatőrök voltak orbánékhoz képest. A Nokia dobozos "akció" aprópénz volt Orbánék 1-1 lopásához képest.
És nincs foci fóbiám, szeretem a focit (Liverpool drukker vagyok), de ami nekünk nem megy, azt nem kell erőltetni, pláne nem feleslegesen milliárdokat ölni bele. Mert lássuk be, a focira költött pénz, nemhogy nincs arányban, de köszönő viszonyban sincs a felmutatott eredményeinkkel.
36 Igazad lehet, jobban belegondolva a kétfarkúak tényleg jobbak a Fidesznél, de a többi az tényleg felejtős.
2021. aug. 11. 23:43
Csak a FIDESZ, mindenki rájuk fog szavazni. Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok! ennél csak rosszabb lehet. én FIDESZ párti vagyok. Rájuk KELL mindenkinek szavazni. remélem ők nyernek.
2021. aug. 12. 12:26
39/60 A kérdező kommentje:
2021. aug. 12. 13:35
Kapcsolódó kérdések: