Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab Péter hány százalékkal...

Jakab Péter hány százalékkal fogja lealázni jövőre a magát kereszténynek és nemzetinek hazudó Fideszt?

Figyelt kérdés

2021. aug. 10. 00:04
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
33%
Akkora bukó lesz itt az ellenzéknek 2022-ben, hogy öröm lesz nézni :D :D
2021. aug. 11. 18:50
 22/60 anonim ***** válasza:
64%
A FIDESZ fog nyerni, mivel Dobreven kívül senkinek nincs egy épkézláb terve, csak mocskol:)
2021. aug. 11. 19:04
 23/60 A kérdező kommentje:
#22: Tévedsz, Jakab Péter lesz a befutó! Cummantás lesz a Fidesznek.
2021. aug. 11. 19:33
 24/60 felkelhetetle ***** válasza:
20%

És mégis mi alapján vállnak szét, ha közös listában indulnak?! Senki sem tudja mekkora a támogatotsága ezeknek férgeknek. Érdekelne, hogy szerinted mi alapján válnak szét? Egyáltalán érdekel, hogy mi a programjuk a moslékoknak vagy csak az Orbán fóbiád miatt, teljesen le*arod hogy kire szavazol, csak ez a csúnya Orbán tűnjön el?

Tényleg érdekel, hogy aki a moslékokra szavaz és valami csoda folytán meg is nyerik, mégis milyen változásokra számít, hirtelen beköszönt a kánnaán vagy mi?

2021. aug. 11. 19:44
 25/60 felkelhetetle ***** válasza:
100%
20*-as
2021. aug. 11. 19:45
 26/60 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem a fidess a moslék, hazudnak, mocskolódnak és hazaárulók. Programjuk pedig a még több lopás. Most akkor kinek van igaza?
2021. aug. 11. 20:00
 27/60 A kérdező kommentje:
#24: A 3000 milliárdos magánnyugdíjpénztár rablás, az ingatlanpiac szétverése, az 500 milliárdos Fudan, a járvány alatti több milliárdos NER lovagok támogatása, a sehonnai, hitvány magyar fociba ölt milliárdok, a vidék szándékos szegénységben tartása után, (és még lehetne sorolni), kissé fogalomzavarban élsz, hogy ki a moslék.
2021. aug. 11. 20:28
 28/60 anonim ***** válasza:
32%
Értem a NER lovagos dolgot, meg a foci fóbiádat is, bár szerintem a ha nem is kell ennyi stadion, de az elég szégyen volt, ahogy a stadionok főleg a Puskás Aréna ahogy kinézett. Viszont a másik oldal ugyanúgy ellopta a pénzt, csak az volt a különbség, hogy nem volt mit és mégis ellopta azt a hitelt amit felvett és ugyanúgy akkor a szoci cégek kapták a megbízást mint most a másik oldal. Csak ugye most jó a gazdaság, hetente jelentenek be új beruházást, alacsony az szja (nekem legaláb is sokkal jobb) van család és nem lmbtq támogatás és valaki említette a sorsosozást meg migránsozást. Igen ez egybefügg mert én nem akarok azokkal élni. Sajnálom őket de elgondolkozott valaki azon hogy miért akarják őket idehozni ahelyett hogy ott segítsük őket?. Gondolom vagy ők vannak csempész hálózat mögött (ami rengeteg pénz nekik) kihasználva a szerencsétleneket vagy valami oka biztos van. Soros nem jó tündér, pár forintért az anyját is megbassza. Akik behozzák majd a migránsokat azok elkerített villákban laknak és kocsival járnak és leszarják majd hogy mi lesz az utcákon, hogy a nőket jó esetben csak leköpik egy miniszoknyáért. Az lesz majd mint délafrikában. Meg eleve a migránsok beengedése meg az lmbtq ösztönzése egy nagy ellentétet fog szítani amiből lesz majd a polgárháború. Nem tudom mi a végcélja ennek de valami nagyon alja gondolat van mögötte amire még gondolni sem merünk. Vagy ha lelkiismeret furdalásuk van a gyarmatosítás miatt és hogy kizsákmányolták azokat az országokat az az őbajuk akkor adják vissza amit elloptak tőlük, vagy segítsen az EU amiben mi is benne vagyunk de nem itt. Végre kezdünk talpraállni a 40 év kommunizmus és 30 év rendszerváltásból és most megint le akarnak húzni a mocsokba. Hát kösz de nem. Ami meg a nemzeti dolgot illet amit említettek, nekem az a nemzeti aki a határon túli magyarokat is összefogja és mindegy hogy ebben akár benne van a szavazatok megszerzése is vagy sem. Azok a magyarok akik ott rekedtek, nem tehetnek róla és igen szomorú sorsok voltak azzal senki nem törődött mint most a sok emberrel aki azért jön ide, hogy az én pénzemből megkapja a havi néhányszáz eurót és esze ágában sincs dolgozni.
2021. aug. 11. 21:31
 29/60 anonim ***** válasza:
90%
Hány százalék? Micsodában? Sült krumpli evésben?
2021. aug. 11. 21:53
 30/60 felkelhetetle ***** válasza:
63%

28

A migránsok betelepítésének a szándéka mögött az áll, hogy a ,,menekülteknek" biztositani kell, lakhatást, egészségügyi ellátást, költőpénzt, vagyis összességében egy szociális hálót. Na most egy ,,emberséges" szociális háló rengeteg pénzt vessz el, amire az országoknak hitelt kell előbb utóbb felvenni, egyet tippelhetsz, hogy ki fog hitelt adni... Nyilván ha az adott ország nem tudja fedezni a hitelt, akkor kb ki kell árusítania az országot.

Mi ezt a teóriát tanultuk az egyetemen, a migránsok betelepítésének a céljáról.

Persze ez is egy piramisjáték, azok a migránsok, akik használhatók valamire ott tartják a gazdagabb országokban, a haszontalanabbakat pedig szét kell osztani ,,közös tehervállalás" címen. Amúgy Törökország is ezt a logikát követi, Törökország is ott tartja, azokat a migránsokat, akik használhatók valamire és csak azokat engedik tovább, akik csak élősködnének.

2021. aug. 11. 22:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!