Kérdező, be ne kajáld már ezt a trollt. Nincs ennek semmi féle unokája. :D Csak a bolondját járatja itt veled.
2021. aug. 8. 20:35
12/17 anonim válasza:
Amint látható, kell ez a gumicsont a népnek, addig sem foglalkoznak mással.
2021. aug. 8. 20:35
13/17 anonim válasza:
Egy tanár sem a gyerekek előtt éli a nemi életét. Szerintem ameddig nem hangoztatja a nemi identitását, vagy nem mondja azt, hogy követendő példa nem számít, hogy meleg.
2021. aug. 8. 20:37
14/17 anonim válasza:
42 éves vagyok. Általánosban volt egy rajztanárom, aki homoszexuális volt. Az egyik legnrmálisabb tanár volt akkoriban, nem különböztette meg a gyerekeket, mint sok tanár kollégája, normális, vicces pasi volt. Mi onnan tudtuk meg, hogy az egyik jóindulatú szülő elterjesztette, amúgy dunsztunk nem lett volna róla. De még így sem sikerült megutálni. Nem úgy, mint a kirúgott hetero családos tornatanárokat, akik közül az egyik verte a diákokat, a másik behívta a szertárba és fogdosta a lányokat.
2021. aug. 8. 21:45
15/17 anonim válasza:
"ha elmondják, hogy léteznek meleg emberek, akik másként vonzódnak, de ettől nem kell kiközösíteni őket, mert ugyanolyan emberek, mint te meg én, az propaganda?"
Egyáltalán miért kell tudnom bárkiről is, ha meleg?
2021. aug. 8. 22:03
16/17 belapus válasza:
A praktikus értelme a figyelem elterelése.Miután jó néhány - a kormányzó párthoz vagy annak holdudvarához tartozó - emberről kiderült, hogy meleg vagy pedofil vagy korrupt, be kellett egy gumicsontot dobni a közbeszédbe.
Ugyanilyen téma most a levendula betiltásáról szóló hírhamisítás is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!