Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor büszke lenne...

Orbán Viktor büszke lenne rád? Méltó állampolgára vagy?

Figyelt kérdés
Sokan beszélnek arról, hogy ők mit éreznek Orbánról, hogy Ő a Miniszterelnököd. Vajon Orbán mit érezhet rólad? Ha tudná hogy hogyan éled az életed, hogyan gondolkodsz az országról, nemzetről, kereszténységről a Fideszről büszke lehetne terád?

2021. aug. 6. 07:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
Az enyém ugyan nem. Én lázadó típus vagyok. És nem vagyok büszke sem. Nekem nem lesz sem Orbán, sem Gyurcsány, sem Dobrev, Seb Jakab, sem semelyik politikusbűnöző a miniszterelnököm. Egy miniszterelnöknek az ország érdekeit kellene szem előtt tartania, nem a haverokét. Majd ha egy ezt bebizonyítja, akkor azt elfogadom. De jelenleg minegyik jelölt mindkét oldalon egyértelműen csak a saját érdekeit nézi.
2021. aug. 6. 09:32
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Ugye tudjátok, hogy kik a "büszkék" mostanában...
2021. aug. 6. 09:33
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Meleg fiatal vagyok, szerintem ha meglátna talán még le is fejelne és elkönyvelne Soros emberének. :)
2021. aug. 6. 09:52
 14/22 anonim ***** válasza:
83%

Nem lenne rám büszke, hála Istennek!

És szerencse, hogy én a magyar hazának vagyok állampolgára, nem Orbán Viktor bégető jobbágya.

2021. aug. 6. 11:28
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
#11 A harmadik oldalon van olyan jelölt, akit Magyarország és a magyar emberek sorsa is érdekel.
2021. aug. 6. 12:23
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
#13: Akkor te legalább büszke vagy.
2021. aug. 6. 13:07
 17/22 A kérdező kommentje:
Érdekes nemzetrontás az, amikor 900000 emberrel többnek teremtettek munkahelyet, vagyis +1/3-al több ember dolgozik, és a jövedelmeiket megduplázták, a baloldallal ellentétben úgy, hogy az infláció nem vitte el már előre, mert az emelés fele sem volt.
2021. aug. 6. 13:32
 18/22 Alex Fly ***** válasza:
100%

@17: persze... 900000 emberrel többnek teremtettek munkát... Ugye ennek a fele közmunka, a másik fele meg Angliában van.

A jövedelem emelkedését pedig valóban nem az infláció vitte el, hanem a számtalan adó és a cserearányromlás.

A többi stimmel.

2021. aug. 6. 14:08
 19/22 anonim ***** válasza:

18

a közmunka is munka

vagy neked büdös a munka havi 40 ezerért?

2021. aug. 6. 14:22
 20/22 Alex Fly ***** válasza:
100%

@19: hogy büdös-e, azt döntsd el magad.

Viszont ha esetleg nem tudnád, jelenleg Magyarországon az emberek többségének nem azért lenne szüksége munkahelyre, mert nem tud mit kezdeni az idejével, hanem az ott szerzett jövedelemre van szüksége az életbenmaradáshoz. A közmunkáért kapott havi 40000 viszont erre a célra tökéletesen alkalmatlan. Vagy te is ebből élsz és tapasztalatból beszélsz?

2021. aug. 6. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!