Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéket miért zavarja...

Az ellenzéket miért zavarja ennyire, hogy a magyarok sikeresek az olimpián?

Figyelt kérdés
Miért látom azt, hogy nagyobb siker lenne számukra, ha érmek nélkül jönnének haza a sportolóink? Ezzel kapcsolatban is a kormányt akarták hibáztatni? Miért van még mindig ez az olimpia ellenes hangulat?

2021. aug. 5. 10:33
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

"Bocs, én fordítva működik és médiát a benne megjeleő cikkek alapján ítélem meg és nem a média magáról kitaláált imázsa alapján mondok véleményt egy cikkről."

Nem költői, nem provokatív, teljesen őszinte kérdés: mi a véleményes az Origoról, köztévéről, Kossuth rádióról?

2021. aug. 6. 20:48
 42/44 anonim ***** válasza:
55%

41-es

Mi lenne? Ők a média Grál lovagjai, hiszen rajtuk keresztül maga a Vezér nyilatkozik meg.

2021. aug. 6. 20:55
 43/44 anonim ***** válasza:
0%

41!

Jobban szerettem a régi Origót, sajnos lesüllyedt az Index (telex) szintjére.

Az Origonak pocsék, használhatatlan a keresője.

A telex nagyon elfogult. Például Szijjártó BBC-s interjújáról egy szót sem említettek.

Mindkét oldal csak arról ír, ami neki kedves.

Akik szidják az Origót, azok sírnak a sajtószabadság miatt is.

Az Origo semmivel sem rosszabb, mint az Index-telex. Annyival mindenképpen jobb, hogy fogalmazásilag és helyesírásilag sokkal magasabb szinten vannak. (Volt olyan indexes szerző, aki engem érdeklő (nem politikai) témában írt éveken át, mindig címlapon voltak a írásai, de ordított a cikkeiről, hogy fordítások. És sajnos se az angol, se a magyar, se a téma nem volt az erőssége. Évek alatt egyikben sem fejlődött.)

A sajtószabadságos párhuzam: Akkor nem sírtak a mostani bőgőmasinák, amikor a média 90+%-a ballib kézben volt. Ahogy nem sírtak sosem, hogy az Index elfogult, alacsony színvonalú. De bezzeg az Origo. Az Origo csak lesüllyed erre a szinte, mert erre van igény.

Kossuth: Péntek estétől hétfő reggelig hallgathatatlan az összes kereskedelmi radio, mert legpocsékabb zenéket adják, hiszen hétvége, tehát BULI VAN! Autóban ilyenkor mindig beszélgetős műsort keresek. Sok nagyon tartalmas műsor van a Kossuthon. Éveken át hallgattam Klub radiót is. (Még régen is, amikor az Autoklub adója volt, de most az utóbbi évekre gondolok.) Ahhoz képest a Kossuth a objektív tájékoztatás mintapéldánya! A Klub radióban jobboldaliakra mindig úgy hivatkoztak, hogy "ezek". Nem csak a betelefonálók, hanem a stáb tagjai is. Amikor épült a déli kerítés és napi 100 embert fogtak el a határnál, akkor minden nap arről beszéltek, hogy "ezek" nem látják, hogy nincsenek is bevándorlók, ez egy álprobléma.

Nekem sok a határon túli téma és a vallási műsor is, de mindkettőben vannak érdekes témák.

2021. aug. 6. 21:27
 44/44 anonim ***** válasza:
71%

Nem hiszem hogy a magyar siker zavar bárkit is, inkább az, hogy MILYEN ÁRON érjük ezt el. Mert nem mindenki gondolja úgy, hogy a sikeres olimpai szereplés minden pénzt megér.

Magyarország GDP-arányosan a legtöbbet költi élsportra az EU-n belül. Ekozben a lakosság általános fittsége az utolsók között van és a magyar emberek 75%-a az EU-s szegénységi küszöb alatt keres.

Én is azok köze tartozom akik azt mondják, hogy szép dolog a jó olimpai szereplés, de vannak ennél fontosabb dolgok is, amitől részben épp az élsport eszetlen pénzelése, az olimpiai sikerek NDK-s szintű hajszolása veszi el a pénzt.

2021. aug. 6. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!