Az ellenzéket miért zavarja ennyire, hogy a magyarok sikeresek az olimpián?
"Az ellenzéket"
Már bocsánat, de melyiket? Rühellem a fideszedet, de azt is, akit te most konkrétan fekete-fehér alapon ellenzéknek tartasz. És örülök egy 10. helynek is, meg egy 100.-nak is, mivel már maga a kijutás is olyan teljesítmény, amire én valószínűleg nem lennék képes.
Ha arra gondolsz, hogy van, aki nem nézi jó szemmel, hogy sportolóként a fidesz seggét nyalja, akkor kíváncsi lennék, hogy mi lenne a véleményed, ha egy sportolónk a dobogó tetejére szivárványszínű maszkban állna fel.
Honnan a búbánatos kiskutyaf*szából szültök ilyen marhaságokat??? Állandóan jönnek a kormánypártiak ezzel a fassággal, hogy a liberális ember az magyarellenes. Bemantrázzátok magatoknak ezt a hülyeséget, de amikor kérdezem, hogy honnan, akkor nincs válasz.
Ellenzékinek vallom magam, de egy olimpiai himnusz alatt nehezen nem sírom el magam. Céges meetingen ülve stikában a másik monitoron megy a magyar-horvát, én meg bullshitelek, ha kérdeznek. Totál eloffoltunk egy céges meetinget, amikor Lőrincz Tamás megynerte a döntőt.
Szerintem árnyékkal harcoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!