Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéket miért zavarja...

Az ellenzéket miért zavarja ennyire, hogy a magyarok sikeresek az olimpián?

Figyelt kérdés
Miért látom azt, hogy nagyobb siker lenne számukra, ha érmek nélkül jönnének haza a sportolóink? Ezzel kapcsolatban is a kormányt akarták hibáztatni? Miért van még mindig ez az olimpia ellenes hangulat?

2021. aug. 5. 10:33
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:
83%
#1 gazdaságilag sajnos nem érné meg jelenleg nekünk. Nincs akkora keret, nem jön belőle elég pénz vissza. Szeretném, ha megtehetnénk, de ez jelenleg még nem kivitelezhető, remélem pár év múlva már az lesz.
2021. aug. 5. 12:50
 22/44 anonim ***** válasza:
0%

Tóta W. Árpád, a nagy ballib véleményvezért írta kb. egy hete:

"Ezt legalább nem kell újra és újra megírnom.

Nyilván nincs semmi bajom Vas Blankával, és még azt is megértem, hogy Hosszú Katinka igazából nem tud úszni, csak azt nem, amikor egy ország népe képes egy percig is jobban érezni magát attól, hogy egy ugyanitt lakó leány NEGYEDIK lett HEGYIKERÉKPÁRBAN. Nem, nem én vagyok a hülye, hogy leszarom."

FB poszt, megkereshető. Alatta ilyen értelmes kommentek vannak, mint ez:

"Azt nem, de az összes olimpiai szereplő sok tízmilliárdba (évente), az országnak."

2021. aug. 5. 12:56
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

22-es

Ez egy ember véleménye, nem egy egységes ellenzéki vélemény.

Tudod, az ellenzékben vannak eltérő vélemények, ebben is különbözik a fidesztől, ahol a vezéren kívül senki sem kell gondolkodnia, mert mindennap megmondják nekik hogy aznap éppen mit gondolnak.

Egyébként meg igaza van.

2021. aug. 5. 13:06
 24/44 anonim ***** válasza:
80%

És miből gondolod, hogy ez egy balliberális ember? Miből gondolod, hogy Orbánutálatból ilyen?

Ez egy tipikus csávó, aki azzal próbálja a saját szar önértékelését feljebb tornászni, hogy lefikáz mindent, mintha ő lenne a mindentudó. A sportoló nem is dolgozik, csak úszkál/szaladgál/labdát kerget, mégis jobban fizetik az ő bazi adójából, amit az autógyárban keres, pedig csak szaros negyedik helyet úsznak. Aki meg ennek örül, az egy fidernyák birka.

Ez nem magyarellenesség, hanem kisebbrendűségi érzés és frusztráció. Nem is értem, hogy lehet ezt ennyire félreértelmezni. Ez a csávó, amint kormányváltás lesz, ugyanígy fogja azt a kormányt fikázni.

2021. aug. 5. 13:11
 25/44 anonim ***** válasza:
76%

"Tóta W. Árpád, a nagy ballib véleményvezért írta kb. egy hete:"

Ok, e felett elsiklottam, de akkor sem azért írja, mert ballib, hanem mert egy gyökér.

2021. aug. 5. 13:11
 26/44 anonim ***** válasza:
86%
Már azt is a Fidesz dönti el, hogy ki a baloldali véleményvezér. De jó is nekünk.
2021. aug. 5. 13:18
 27/44 anonim ***** válasza:
0%

#25!

OK, de miért gyökerekből áll a ballib média?

Szily ugyanilyen stílusban írt többoldalas cikket, amikor úgy volt, hogy innen fog indulni a Giro.

Nem határolódik el tőlük a szerkesztőségük. A mindenhová viccesnek szánt (iszonyatosan kínos) kommenteket író ballib ismerősem ide nem kommentelnek, de egy like-ot nyomnak.

Hogy ő alapól ekkora gyökér, számára a teljesítmány alapból nem érték vagy azért ekkora györkér, mert ballib és most ballibként szindi kell minden sikert, azt nem tudom. De ameddig a ballib média és a köznönsége mellette van, addig nem lehet ezt a két dolgot szétválasztani.

2021. aug. 5. 13:33
 28/44 anonim ***** válasza:
88%

27-es

Az a baj hogy meg sem értetted amit írt, csak felhorgadt benned a nagy, pántlikás nemzethy öntudat, és csak fröcsögsz.

2021. aug. 5. 13:36
 29/44 anonim ***** válasza:
0%

28!

Megértettem. Tóta egy suttyó.

És te is az vagy, ha mellette állsz ki.

2021. aug. 5. 13:48
 30/44 anonim ***** válasza:
84%

"OK, de miért gyökerekből áll a ballib média?"

Na, ez a végtelen tipikus. Ha megnyitnál egy indexet, vagy telexet, láthatod, hogy az olimpiáról szól minden, és mindenki szurkol. Ehelyett kerestünk egy embert, akinek ez a magánvéleménye, és általánosítottunk.

Ez pontosan olyan, mintha azt kérdezném, hogy miért aberráltak a fideszesek, hiszen ott van Kaleta, meg Szájer, és közben figyelmen kívül hagyom, hogy ez mindeössze két ember a tudomisén mekkora Fidesz tagságból.

2021. aug. 5. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!