Igaz, a FIDESZ-ben meg a KDNP-ben is annyi a kommunista, no meg mi hazánkban is akad, hiszen Székely Éva olimpiai uszóbajnok is megmondta, hogy az a nyilas aki elakarta vinni, az később ÁVO-sként adta át a díjat neki, és megismerte a felemás színű szeme miatt...
2021. aug. 4. 00:37
33/46 anonim válasza:
az ÁVÓ-sok azok a DK-sok
donáth dobrev stb.
a 80-as években voltak KISZ-esek a fideszesek, ami azért nem a rákosi rendszer :)
elég csak ránézni donáth annára, neki nem szóltak hogy elvtársak vége
2021. aug. 4. 00:39
34/46 anonim válasza:
Utolsó miért nem akarja a FIDESZ feltárni az ügynök aktákat? A Varga Judit apja is kommunista ügynök volt...
2021. aug. 4. 00:42
35/46 anonim válasza:
Nem vagyok kommunista, pont olyan vagy mint a lengyel nagynéném aki a maga 70 évével engem komcsiz le, de ő született abba a rendszerbe, nem én... én inkább azzal foglalkozok, hogy Orbán mit nem tett 11 éven keresztül....
2021. aug. 4. 00:57
36/46 anonim válasza:
Van aki a kérdésre is válaszolt #1 én kívül. Bár az is közvetett...
Mert így vagy nem nem történt. Vagy nem írt eddig egy meleg sem.
Leszrom a törvényt ki hogy érti.
Szerintem nincs összemosva.
De a kérdésre magára nem láttam választ...
2021. aug. 5. 20:02
37/46 anonim válasza:
* ők bocs találtam meg 2-t a 37-ből
2021. aug. 5. 20:05
38/46 A kérdező kommentje:
37: jól látod, kb. 2 válasz érkezett összesen. Ebből én azt szűröm le, hogy semmi félnivalója nincs egy melegnek az utcán, amit melegverős sztorikat halla az ember, 99% urban legend.
2021. aug. 6. 00:05
39/46 anonim válasza:
Azért volt pár eset, mikor vkit annyira megvertek egy privát üzenetben érkezett fenyegetés után, hoggy 8 napon túl gyógyuló sérülést szennvedett el ezt a debreceni közösségszervezőm mesélte akinél meleg közösségi vezetővé értem...
https://www.youtube.com/watch?v=GtfE2UKG6Xg itt meg egy anya beszél, hogy milyen atrocitásnak volt kitéve a leszbikus lánya, mielőtt öngyilkos lett volna. Nézd meg és magyar az édesanya..
2021. aug. 6. 01:29
40/46 anonim válasza:
Igen LMBTQ-s vagyok és állandóan vernek korbáccsal. Jah....az a párom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!