Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegek titeket támadtak már...

Melegek titeket támadtak már meg amiért melegek vagytok? Ha igen, mi történt konkrétan?

Figyelt kérdés

2021. aug. 3. 21:36
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
23%

a te kormányod is :) tudod demokratikusan lett választva

a büdösszájúak meg el lettek zavarva parizert zabálni

a csoki meg a parizeres kifli

köszönjük a tárlatvezetést a proli elméjében

azt magyarázd meg, hogy miért lesz nekünk jó ha dobrev elmebeteg bezáratja a mátrai erőművet és elgáncsolja a paksi bővítést

mert azt értem, hogy a hibásan kalkulált zöldberuházásoknak így jobb lesz a profitrátája NÉMETORSZÁGBAN meg HOLLANDIÁBAN

csak nekünk ez egyébként miért lesz jó, hogy tripla annyi lesz az áram ára

miért lesz az jó, ha emiatt téged hazazavarnak parizert zabálni, mert akkorát rúg az ország versenyképességébe?

akkoris a csokika meg a parizer lesz a téma?

2021. aug. 3. 22:48
 22/46 anonim ***** válasza:
24%

"Nem mi vagyunk a fejős tehenek... mi vagyunk azok az országok egyike akiket fel akarnak zárkoztatni..."

És az, hogy ez nem sikerül nem azért van, mert a francia cukoripar megmentésére bezárták a magyart.

Hogy a német gépipar kedvéért bezárták a magyart.

Hanem a cseh orbán viktor a hibás meg a lengyel orbán viktor a hibás, meg a szlovák orbán viktor a hibás.

Világos.

2021. aug. 3. 22:49
 23/46 anonim ***** válasza:
91%
A jelenlegi kormány a legkommunistább a rendszerváltás óta. Államosítanak, Kínával haverkodnak.
2021. aug. 3. 22:56
 24/46 anonim ***** válasza:
88%

Egyszer volt, hogy szóbeli beszólást kaptam a piros nadrágom miatt zebrán állva b_ziztak le egy elhajtó autóból...

Akkor mikor vidéken, Debrecenben csináltam programokat online kaptam fenyegetéseket, hogy velem mit csinálnak majd ha merek szervezni egy helyi közparkban egy Pink Pikniket, de nem lett semmi baj, az esemény lement, észre se vettek minket...

2021. aug. 3. 23:03
 25/46 anonim ***** válasza:
65%
41es*
2021. aug. 3. 23:05
 26/46 anonim ***** válasza:
78%
Ja meg még most volt egy, mielőtt kiköltöztem volna külföldre, egy LMBTQI családi napot tartott egy másik debreceni aktivista amin én is előadtam, meg volt Slam-poetry is, és akkor mikor már ültem és hallgattam az előadókat, akkor a szomszéd különböző zenéket nyomott be, meg bmzizva hozzánk vágta engem eltalálva a sőrös dobozát. Egyébként az is baj, hogy társasház mellett ott van egy civil bázis.. szóval mindenhéten feljelenti ezt a helyet valami okból...
2021. aug. 3. 23:06
 27/46 anonim ***** válasza:
79%

Basszus, elolvastátok egyáltalán a kérdést? 49 válaszból kb. 5 felel a kérdésre, a többi a már százezer másik kérdés alatt százezerszer lefuttatott szócséplés az Lmbtq-ról, ami NEM egyenlő a melegekkel, akikhez a kérdés elvileg szólt. Mindet el se olvastam, de itt a végén már Apró Anttl meg a Rákosi

rendszer, meg minden anyámkínja előkerült...

2021. aug. 3. 23:19
 28/46 mindentudó99 ***** válasza:
34%
#32 Nem adtál választ a kérdésemre.
2021. aug. 3. 23:21
 29/46 anonim ***** válasza:
65%
Ja, amúgy nálam még csak beszólások voltak, fizikailag nem bántottak. (50-es voltam)
2021. aug. 3. 23:21
 30/46 anonim ***** válasza:
20%
A fideszt nem kisz titkárok irányítják!
2021. aug. 4. 00:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!