Karácsony Gergely olyan dugókat csinált Budapestre, hogy ebbe konkrétan emberek fognak tönkremenni?
Egyszerűen ez elviselhetetlen, naponta reggel és munka után is 1,5 - 1,5 órát ülni a dugóban , teljesen kikészültem és még csak 1 hét telt el, kollégáim is teljesen máshogy viselkednek, látszik, hogy bosszúsak.
Konkrétan már munka végét se várom úgy mint rég mert tudom, hogy csak a 1,5 óra idegeskedés vár rám..
Szerintem ezzel komolyabban foglalkozni kellene mert rengeteg embert érint és lesznek akik végleg összeroppanak emiatt.
Valaki vegye már át a főváros irányítását mert bűn már amit ez az alkalmatlan anyámasszonykatonája csinál!!!
Ilyen szintű sose volt, hiszen nem egyszerre agyatlanul zártak le mindent Tarlós idejében, illetve nem vették el az autósok elől a sávokat agyatlan biciklisávokkal
Lenullázhatsz, de ettől nem neked lesz igazad!
A korábbi években ahogy kitört a nyári szünet, úgy mentem át a városon autóval, mint kés a vajon...
Most meg 60-70 perc eljutni a XXII-ből a II. kerületbe. :((((
Ráadásul hétfőtől buszsávot is csinálnak a Hegyalja úton - aminek az lesz akövetkezménye, hogy a felére csökkent átereszitőképesség Kb. törökbálintig vissza fogja duzzasztani az M1/M7 forgalmát. :((((
Én magam is nagy bicajos vagyok, de egyszerűen baromság a körúti sáv elvétele!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!