Melegek titeket támadtak már meg amiért melegek vagytok? Ha igen, mi történt konkrétan?
Ma írta valaki:
"...senki sem akarja bántani az LMBTQ-sokat, amint az látható volt a prideon." Akkor kérlek tartsunk pride-ot minden nap amikor párommal szeretnénk sétálni menni, ugyanis rendszeresen beszólnak és leköpnek minket. Jah és persze legyen pride akkor is amikor délutáni/esti műszakos vagyok, mert már nem egyszer fizikailag bántalmaztak csak azért mert létezem (transzneműként), miközben hazafelé tartottam munkából.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
nem veszik egybe
mi lenne ha az agresszív parizerzabálás helyett esetleg törvényeket olvasnátok?
egy BTKban szerepel egyébként a szándékos emberöléssel is
tehát akkor most az ÓRBÁÁN mostmár az emberöléssel is összemossa a pedofíliát meg a melegeket?
"a törvényeink ami mkatt az union belül eljárás indjlt Magyarország ellen."
és ugyan kit érdekel, hogy a szovjetunió mit gondol?
ha jól tudom független nemzetállam vagyunk, és nem magyarországi SZSZSZK
EU alaptörvény, amit elfogadtunk:
"(1) Tilos minden megkülönböztetés, így különösen a nem, faj, szín, etnikai vagy társadalmi
származás, genetikai tulajdonság, nyelv, vallás vagy meggyőződés, politikai vagy más vélemény,
nemzeti kisebbséghez tartozás, vagyoni helyzet, születés, fogyatékosság, kor vagy szexuális
irányultság alapján történő megkülönböztetés.
"
9es igen, ezt sértjük.
8as, az ha kib..sznak minket ezért az euból akkor még vicceltél a parizeres mémeken, de az után jó ha megtudod te magad is majd venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!