Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves fideszesek! Megkérde...

Kedves fideszesek! Megkérdezem tőletek, hogy mi fog történni szerintetek, ha a választások utáni szavazat-számlálások eredményei nem fognak egyezni, és az ellenzék illegitimnek nyilvánítja a választást?

Figyelt kérdés

A kormány eddig már két választást is úgy húzott be, hogy megfirkálta az eredményeket. Ezen ne vitázzunk, köztudott. De jövőre egy olyan, már eldöntött és szervezés alatt álló lépést tett az ellenzék, ami ezt lehetetlenné teszi!

[link]

Mit léptek ha Orbán immár nyilvánosan is meghamisítja az eredményeket?

2021. aug. 3. 20:10
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

#49!

Végre valamiben egyet tudunk érteni!

Tényleg te vagy itt a hülye.

Tudod miért?

Mert másfél napja próbálsz kifogásokat keresni, hogy miért nem válaszolsz a kérdések kifejtésében megfogalamazott (valótlan) állításodra vonatkozó kérdésre.

Azt hiszed, hogy az egyik kamu válaszod (nem tudod, mire kérdeztem) követő másik mellébeszélésed (Úgy tettél minha a "köztudott" szót nem érteném) után még van valaki, aki nem látja tisztán, hogy nem tudsz válaszolni.

Azt valószínűleg tudod, hogy én látom a vergődésedet, de te hülyének nézed a többieket. Nem vagy tisztában a saját korlátaiddal.

2021. aug. 6. 21:40
 52/58 A kérdező kommentje:

#49, #51-nek:

Ha nem értesz egyet a kérdésben megfogalmazott állítással, akkor például ignorálhatod, vagy megjegyzésként beszúrhatod de akkor illik indokolni, de kérdem én:

Hogy jössz te ahhoz, hogy számon kérj?

Sehogy. Ha szereplési vágyad van, akkor keress arra alkalmas terepet, mert én nem vagyok vevő erre. Tudnék érvelni, választ adni, de egyenlőre én kérdeztem! Már csak elvből sem válaszoltam, nem is fogok.

2021. aug. 7. 19:35
 53/58 A kérdező kommentje:

#51-nek:

És ha most azt a konzekvenciát akarnád levonni hogy nagy az arcom, akkor csak szólok hogy semmivel sem nagyobb mint a tiéd!

2021. aug. 7. 19:37
 54/58 anonim ***** válasza:

#52-53!

"Ha nem értesz egyet a kérdésben megfogalmazott állítással, akkor például ignorálhatod, vagy megjegyzésként beszúrhatod de akkor illik indokolni..."

Tehát, mint a Diktatórikus Koalíció nagy rajongója azt mondod, hogy fogjam be a pofámat, ha nem értek egyet veled.

Te állítasz valamit, ami ráadásul szerinted "köztudott".

Ha én azt állítom egy kérdésben, hogy a Nap kering a Föld körül, és valaki visszakérdez, akkor nekem kell bizonyítanom, érvekkel alátámasztanom az állításomat. Hiszen ehhez kapcsolódik a kérdés! Ha az állításom hülyeség, akkor nincs miről beszénünk.

Ha itt valaki kérdez, az nem azt jeleni, hogy kedvére hazudozhat és másnak kérdezni sincs joga.

"Tudnék érvelni, választ adni, de egyenlőre én kérdeztem! Már csak elvből sem válaszoltam, nem is fogok."

Persze, az Olimpiát megnyernéd minden számban, csak elvből nem indulsz, nem akarod elalázni a mezőnyt. :D

Tehát aki meg meri kérdőjelezni az alaptalan és hamis állításaidat, annak szereplési vágya van. :D

Nem tudnál érvelni, mert nem tudsz. Itt is érvelési hibákat mutatsz be. Alátámasztani semmivel sem tudod az állításodat.

Ne nézd hülyének a többieket! Napok óta lett volna lehetőséged válaszolni, de ehelyett te kifogyásokat gyártasz. Egyre gyengébbeket. Most kitláltad, hogy elvből nem válaszolsz. :)

Két opció van:

1. Tudtad, hogy hazudsz.

2. Most gondolkoztál el azon először, hogy talán nem igaz, amit a pártközpontban a fejedbe tettek, mert nem tudod bizonyítani. Ezt hívják kognitív disszonanciának. Eltart egy ideig feldolgozni.

Teljesen nyilvánvalóvá tetted a napokon át tartó mellébeszéléseddel, hogy az álltásodat nem tudod megvédeni.

2021. aug. 8. 00:51
 55/58 A kérdező kommentje:

#54-nek:

Van egy harmadik opció is.

Tudom hogy igazam van a te kérdésedben (ami ugyebár nem az enyém volt), és a kérdésben nem szándékozom vitát nyitni mivel nem gondolom, hogy elszámolással tartoznék az irányodban.

Egyébként miféle érvelésről beszélsz? Én mikor süllyedtem odáig, hogy érveljek az igazam meghazudtolásával szemben?

Ha megpróbáltál volna ellen-érveket felhozni az állításommal szemben, akkor egyenrangúnak tekintettelek volna, és vitába szálltam volna veled. Így viszont hogy csak meghazudtolni próbálsz mindenféle alátámasztás nélkül, csak egy okoskodó nímandként kezellek.

Ha te nem moderátor vagy aki forgalmat generál, akkor csak röhögni tudok rajtad. Majd idővel felnősz.

2021. aug. 8. 14:06
 56/58 anonim ***** válasza:

"Egyébként miféle érvelésről beszélsz? Én mikor süllyedtem odáig, hogy érveljek az igazam meghazudtolásával szemben?"

Igaz, te még sosem süllyedtél odáig, hogy érveljél. :D

2021. aug. 8. 22:33
 57/58 anonim ***** válasza:

Én abban sem lennék ennyire biztos, hogy Karácsony nyert most már.

Szerintem Feri nagy mágus, elintézi Dobrevnek a jelöltséget, majd elvesztik vele a választást. Ez Ferinek elég, sikerült a bosszúja, újra ő Orbán Viktor nemezise. Az ország meg le van szarva.

2021. aug. 9. 03:53
 58/58 anonim ***** válasza:

#57!

Nem tudom, hogy melyik hsz-re reagáltál, de Karácsony a legesélytelenebb. Miért?

1. A közvélemény kutatások szerinte Jakab magabiztosan vezet a ballib jelöltek között és Dobrev a második.

2. Karácsonyt nehéz lesz újra eladni Bp-en. 2 éve mindenki ismeri és látják, hogy még megszólalni sem mer, ha Feri krákog egyet a háta mögött.

3. Pár napja a DK készítetett egy olyan felmérést, amelyen Dobrev az első és Karácsony messze mögötte kullog. Elvben a ballib szavazókat kérdezték, hogy melyik jelöltet tartják alkalmasnak miniszterelnöknek.

4. Karácsony csak arra kellett a DK-nak, hogy szükség esetén visszalépjen majd Dobrev javára. Ha meg ő lett volna népszerűbb, akkor Dobrev lépett volna vissza Karácsony javára. Úgy tűnik, hogy Feri felismerte, hogy Karácsonnyal nem lehet nyerni.

2021. aug. 9. 11:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!