Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves fideszesek! Megkérde...

Kedves fideszesek! Megkérdezem tőletek, hogy mi fog történni szerintetek, ha a választások utáni szavazat-számlálások eredményei nem fognak egyezni, és az ellenzék illegitimnek nyilvánítja a választást?

Figyelt kérdés

A kormány eddig már két választást is úgy húzott be, hogy megfirkálta az eredményeket. Ezen ne vitázzunk, köztudott. De jövőre egy olyan, már eldöntött és szervezés alatt álló lépést tett az ellenzék, ami ezt lehetetlenné teszi!

[link]

Mit léptek ha Orbán immár nyilvánosan is meghamisítja az eredményeket?

2021. aug. 3. 20:10
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:

#28-nak:

Egy tanulatlan, frusztrált kőműves? XD

Akkor most kijavítom magam, és úgy mondom, hogy kőművesként dolgozó!

A diplomás kollégák nyugodtan keccsöljenek a száz-akárhány ezres minmálbérükért. Nekem nem esett le az aranygyűrű az ujjamról,hogy kétkezi munkát is tanuljak annak idején. Ha a napi 15-ezret felszorzom egy hónapra, akkor az nettó 300-320 ezer. Ha csak minden második nap mennék dolgozni, (amit a jelenlegi helyen megtehetnék) akkor is keresnék annyit mint ők.

2021. aug. 5. 12:33
 32/58 A kérdező kommentje:

#26-nak:

Áruld már el légyszíves pontosan, hogy mi a kérdésben a hazugság amit hajtogatsz??

2021. aug. 5. 12:40
 33/58 A kérdező kommentje:
Természetesen nem magamat kérdeztem, tehát a kérdésem #30-nak szólt.
2021. aug. 5. 12:41
 34/58 anonim ***** válasza:
Dékás, ismered a mondást: egy kis homok, egy kis mész, kőművesnek nem kell ész.
2021. aug. 5. 12:49
 35/58 A kérdező kommentje:

Kívánom neked hogy olyan házban kelljen élned, amit "egy kis homok, egy kis mész" kőműves épített! XD

Küldenék koszorút.

2021. aug. 5. 12:54
 36/58 A kérdező kommentje:

Egy apró felületesség is emberéletekbe kerülhet, jobb esetben pedig egy csomó pénzbe.

Szeretik fikázni a kőműveseket, a kőművesek által felhúzott kényelmes vackukból. XD

Ez ám a képmutatás!

2021. aug. 5. 12:56
 37/58 anonim ***** válasza:

32!

Ami tényként adsz elő és kijelented, hogy nem akarsz róla vitázni.

Arra is válaszolhatnál, hogy "szavazat-számlálások eredményei nem fognak egyezni" mire vonatkozott... Mivel nem fognak egyezni?

2021. aug. 5. 12:59
 38/58 anonim ***** válasza:
Dékás, nem fikázom a kőműveseket, nehéz munka, megérdemlik a pénzt, normális kőműves nem is dolgozik annyiért mint te. A te munkád ennyit ér valószínűleg. Ész viszont tényleg nem kell hozzá, legalább ezt a feltételt teljesíted.
2021. aug. 5. 13:06
 39/58 A kérdező kommentje:

#38-nak:

Csak azért nem tudod felbaxni az agyam, mert tudom hogy neked meg ez a munkád! XD Ha jól sejtem a stílusod alapján, akkor mi korábban már ütköztünk.

#37-nek:

Mi az amit tényként jelentek ki, és nem akarok róla vitázni?

Baxki! Most tényleg kezdjek el találgatni, hogy mi a konkrét kérdésed?

Az lenne az egyik bajod, hogy a Google csak Pestre dobott ki a kérdésedre választ? Én viszont mivel DK párttag vagyok baxdmeg, csak jobban tudom mint te! Országos szinten teljesen duplikálva lesz a szavazatok regisztrálása, és lesz egy másodlagos választási szoftver, amibe szintén felviszik az adatokat a delegált ellenzéki megfigyelők.

A leadott és megszámlált szavazatok összesítését és csoportosítását nem csak a kormány szoftvere fogja végezni, hanem az ellenzéké is! Eddig képtelenség volt a csalásokat felderíteni, mert mindig kellett, hogy az OVB is hozzájáruljon. Ennek vége. Ha át akarjuk nézni, elővesszük és megtesszük. Nincs könyörgés Orbán kutyáinak, hogy egy-egy gyanús esetet engedjenek már megvizsgálni.

2021. aug. 5. 16:33
 40/58 anonim ***** válasza:
100%

milyen szoftver te nyomorék parizerzabáló?

az összes szavazókör eredménye nyilvános

ugyan hol lehetne ezt elcsalni?

2021. aug. 5. 17:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!