Elképzelhető, hogy a román származású Fekete-Győr András az elvesztett választások után a román hadsereg segítségét kéri és megbuktatja az Orbán-kormányt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 14:23
2/9 anonim válasza:
Lehet, vagy csak megtanul Pákótol twerkelni.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, erre most nem tudok válaszolni.
4/9 anonim válasza:
Elég sértő a románokra nézve FeGyőrt hozzájuk sorolni.
5/9 anonim válasza:
Tegnap beszéltem vele és tényleg igaz. Mondta, hogy már szervezik a vörös terrot amit a román egységek fognak biztosítani. Cserébe a Tisza vonalánál lesz a magyar - román határ.
6/9 anonim válasza:
A román származású Mátyás király is felvirágoztatta az országot.
7/9 anonim válasza:
Magyarországon illegális a tudatmódosító szerek - orvos által nem javasolt - használata! Szerintem jót tennél magaddal, ha szem előtt tartanád ezt! Bár, te tudod! Vagy te sem!
8/9 anonim válasza:
Miért jönnének, ő valami hadvezér?
9/9 meszike91 válasza:
És egyenes Soros nagyurat teszi miniszterelnökké!4!!!4444!!4!44!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!