Kedves fideszesek! Megkérdezem tőletek, hogy mi fog történni szerintetek, ha a választások utáni szavazat-számlálások eredményei nem fognak egyezni, és az ellenzék illegitimnek nyilvánítja a választást?
A kormány eddig már két választást is úgy húzott be, hogy megfirkálta az eredményeket. Ezen ne vitázzunk, köztudott. De jövőre egy olyan, már eldöntött és szervezés alatt álló lépést tett az ellenzék, ami ezt lehetetlenné teszi!
Mit léptek ha Orbán immár nyilvánosan is meghamisítja az eredményeket?
#39!
Te írtad, hogy "Ezen ne vitázzunk".
Tényleg meghaladja a képességeidet, hogy a saját szövegedet értelmezni tudd?
Tényleg nem tudod, hogy ezt mire írtad?
#41-nek:
Huhh!
Ezt most hogy magyarázzam meg neked?
Ha valamiről megkérdezel mondjuk 100.000 embert, és kb 50%-uk azt válaszolja hogy köztudott, akkor az KÖZtudottnak nevezhető?
Igen.
mondjuk az köztudott, hogy egy olyan választást ahol minden egyes szavazóköri eredményt 5 ellenzéki jegyzett ellen, meg mondjuk az USA és Németország, mert ők is delegáltak ide auditorokat
azt képtelenség elcsalni
ez mondjuk köztudott
#42!
Szép mellébeszélés! Eddig adtad a hülyét (teljesen hitelesen), hogy nem tudod, miről nem akartál vitatkozni.
és most is terelesz, hogy ne kellejen válaszolndo arra, amit a 37-es kommentben kérdeztem.
Nekem nem kell magyaráznod, mert én ismerem a kifejezést.
Köztudott: Általánosan ismert, nagyon sok ember számára ismeretes tény vagy adat.
A tények és adatok bizonyíthatók.
Amiről te beszélsz, az arról szól, hogy sok megvezetehető, buta embert ismersz.
"Amiről te beszélsz, az arról szól, hogy sok megvezetehető, buta embert ismersz."
És itt fogytak el az érveid, és mentél át sértegetésbe.
Jellemző fideszes reakció.
#45!
Köztudott, ahogy akiket érvek és tények nélkül meg lehet győzni, azok buták.
Amúgy semmilyen érvre nincs szükségem, ugyanis én kérdeztem tőleg és most válasz helyett...
Mit is csinálsz helyett?
"És itt fogytak el az érveid, és mentél át sértegetésbe.
Jellemző fideszes reakció."
Hát sértegetésbe kezdtél! :D
Csak nem azért, mert elfogytak (az első kérdésemnél) az érveid?
Erre nem kell válaszolni, mert teljesen nyilvánvaló.
A korábbi kérdésemre reagálj!
Qrva érdekes hogy ÉN vagyok a kérdező, és egyesek azon vannak felháborodva, hogy miért nem válaszolok a kérdésükre?! XD
És még én vagyok a h'lye. XD
#48-nak:
Azt meghagyom a segédmunkásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!