Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oltástagadók inkább visszav...

Az oltástagadók inkább visszaveszik majd a maszkot újra, mint hogy vállalják a szurit?

Figyelt kérdés
Külföldi példák alapján egyértelmű, hogy jönnek még "hullámok". Szóval az a kérdésem, hogy aki nagyon az oltás ellen van, az inkább visszaveszi újra a maszkot és abban éli a mindennapjait, mintsem belátná, hogy nem haltak ki a beoltottak és vállalja végre a szurit?

2021. aug. 2. 17:14
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
92%
Még hogy nincs mellékhatása az oltásnak! Hát nézzétek meg a 22-est!😂
2021. aug. 4. 18:50
 32/40 anonim ***** válasza:
83%

A kórházi dolgozók mondanak fel szép sorban mert elegük van már a cirkuszból és most még rájuk is erőltetik a löttyöt pfff

Én is mondanék fel a büdös pcsába jól is teszik és utána majd megnézheti magát a kis gömböcke orvosok és főleg ápolók nélkül.Így is jó sz@r az eü de ők még tetézik.Beszrás komoly mondom ami itt folyik és még asszisztálnak is hozzá a hozzátok hasonló eszes emberkék👀

2021. aug. 4. 18:52
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

Te tényleg ennyire nem tudod értelmezni a leírt szöveget sem?😲

Meg annyit se tudtál értelmezni belőle, hogy én is ugyan ezt mondom? Igen, be leszünk zárva barika! Mindenki. Oltott és oltatlan is.

Tuntessenek csak, maguk alatt vágják a fát. Mert ha a s€gguket a földhöz verik naponta tízszer, akkor is ez lesz! Mindenkinek. Pont ez a baj.

Látom, nálatok is bevalt a sok konteos agymosas ostobaság. Persze ha megszolal egy szakember az hazudik és kormanyberenc. Sok millió a vilagon.

Az alapfokú biológia sem megy, ugye?

Milyen 20ik oltás? Szeretitek nagyon előre hergelni magatokat meg másokat olyan miatt ami NINCS?!

"No komment"

A szövegedből meg kiderül, hogy vagy túl fiatal vagy még vagy nagyon aluliskolázott.

Nincs türelmem az ilyenekhez. Ugyse értitek mit mondok, mondunk mi "helikopterek"

Tudod mit, nektek van igazatok! Én tévedtem.

További szép napot!

2021. aug. 4. 19:02
 34/40 anonim ***** válasza:
23%

Meghogy nincs hatása az oltás elleni lábszár lef@sásnak! Nézzétek meg a 31-est!🤣

Iskolazatlan, ostoba bohóc.🤡

2021. aug. 4. 19:05
 35/40 anonim ***** válasza:
24%
Szánalmasak vagytok. Birkák.
2021. aug. 4. 19:08
 36/40 anonim ***** válasza:
74%

Akkor most kapaszkodj meg kérdező, mert én vagyok a legnagyobb hülye:

Én nem vagyok oltástagadó, támogatom és vártam az oltást, tudom hogy nem új a technológia, csak a tüskefehérjét cserélték ki, bízom az orvosokban, és tőlük tájékozódom, nem hiszek az illuminátiban, 5G-ben, stb., és tudom, hogy az oltás a legjobb eszköz a járvány legyőzésére.

De! Mégis úgy döntöttem, hogy nem szeretném felvenni az oltást. Azért, mert a saját testem felett én rendelkezem. Ha rajtam múlt volna, a BCG oltást sem kértem volna miután megszülettem, pedig tudom hogy hasznos.

Hülye vagyok? Igen.

Birka vagyok? Igen.

Érdekel ki mit gondol? Nem, leszarom.

2021. aug. 4. 19:54
 37/40 anonim ***** válasza:
76%
2021. aug. 4. 22:56
 38/40 anonim ***** válasza:
88%

Na már most.

Van 1 vírus.

Vándorol élőlényről élőlényre.

Sehol nem pusztult ki semmi ennek következtében.

Mégis egy ilyen tákolt löttyel ezt meg kell akadályozni, nehogy a szervezetünk fejlődni tudjon.

Gratulálok.

Szaladjatok vegyétek csak fel az oltást.

Én tök jólelvagyok nélküle is.

2021. aug. 5. 06:44
 39/40 anonim ***** válasza:
80%
Meg az a furi, hogy amikor bejelentik, hogy megjelent egy új variáns, és már egyből azt is tudják, hogy az xy vakcina hatásos rá. Máskor évtizedekbe teltek a kísérletek. Most hogy tudják ennyi idő alatt tesztelni?
2021. aug. 6. 13:52
 40/40 anonim ***** válasza:
84%

Jelenleg tart az emberkísérlet.. 2024-ig tart legalábbis azt állítják..

Mennyi agymosott van..

Az biztos h jól sikerült a világmanipuláció..

És nem vagyok kísérleti nyúl! Ott veszek fel maszkot ahol kötelező..

2021. aug. 23. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!