Az oltástagadók inkább visszaveszik majd a maszkot újra, mint hogy vállalják a szurit?
20
Semmit sem sikerült értelmezni abból amit írtam, mi? Nagyon farasztóak vagytok. Komolyan. Annyira be vagytok f@sva egy oltastól, hogy az már röhejes! Zárd te magad vitrinbe ha ennyire f@sol tőle!
NEM ÉRDEKEL KI MIT CSINÁL! IGY MAR FEL TUDOD FOGNI?
Az sem ki oltat, ki nem AMIG ENGEM NEM ÉRINT! DE HA AZ OLTATLANOK MIATT LESZ MRGINT ZÁRÁS, MERT TELE VELÜK A KÓRHÁZ, AZ MAR ÉRINTHET ENGEM IS HA PL NEM LESZ UJRA AZ EGY NAPOS SEBÉSZET, MERT LEALLITJAK. Erre meg te nem emlékszel, mi?
Áruld már el, vagy kopizd ki hol írtam olyat, hogy a vakcina célja, hogy megelőzze a fertőzést. Legyszi!
Ellenben mit is írtam?
NEM AZ A CÉLJA HOGY MEGAKADALYOZZA A FERTŐZÉST! Komolyan nem tudom hogy írjam le egyszerűbben.
Hol írtam olyat, hogy engem érdekel ki mit csinál? Kopizd már ki!
Szerintem pont azt irtam: "f@sz@mat se érdekli mit csinálsz, amíg engem nem érint ". egyszerűbben hogy írjam ezt is le? Pont lesz@rom mi történik veled, vagy mással. Nekem mindegy hogy felveszed nem veszed fel az oltast, megtöltitek a kórházat vagy sem, elpatkolsz vagy sem. Felolem a busz alá is fekhettek. Amíg engem nem érint sz@r@k rá. Abba patkoltok el amibe csak akartok. Felőlem. Nem érdekel.
Látszik, hogy nagyon be vagy tojva az oltastól. Mert állítólag meghalt a több száz millióból 400ember. Akkor utcára se menj többet, mert nagyobb az esélye annak, hogy elut a villamos. Nyugodtan f@ssatok tőle meg a likeolok is.
Annyi ertelmetek azért legyen, hogy miattatok lesznek újra korlátozások meg szájmaszk.. Ami már azokat is érinti, akik beoltattak magukat, hogy normálisan elhessenek.
Gondod mind mehalunk az oltastól? Több száz millió ember a világon? Biztos? Hát, ki tudja, lehet igazatok van.
De akkor ti is meghaltok, mert az öregek után először az egészségügyben dolgozóknak kampó. Így ti, az oltatlanok is mindenbe bele fogtok halni. Mert nem lesz olyan hogy egészségügy.
További jó rettegést még éveken keresztül!
Es próbálj meg szöveget értelmezve olvasni. Számon kérsz olyat, amiről szög egyenesen az ellenkezőjét írtam. Nem hiszem el, hogy ennyire nem értenéd a leírt egyszeru szöveget. Vagy ha így van, akkor vagy kisgyerek vagy, vagy nem jártál iskolába.
Ez nem normális pfff👎👎
Hagyjad már 23-as a pcsába!Magyarázzon magának
Nagyon szomorú, hogy annyira buták vagytok ti is.
Likeoljatok azt amit senki sem állított. Ezzel meg adjátok alá a lovat, pedig értelmezni se tudta a leirtakat. Ezek szerint ti sem.
Ez sem érdekel, mielőtt vki azt feltetelezné. Csak ijesztő mértékű az emberi butaság. Miattatok nem tudunk kilepni ebből a történetből (meg a kormányok idiota döntései vagy döntés keptelensegei) miatt. Annyira ostobák vagytok, hogy észre se veszitek. Es minket is magatokkal rantotok a sz@rba.
Nagyon szégyen, hogy akinek feladata lenne, nem tájékoztatja megfelelően az embereket. Egyszerűbb nyelvre leforditva. Az aluliskolázott emberek miatt muszáj lett volna. Hiába jelntetik meg lapokban, sok mint látható értelmezni se tudja amit olvas, ha elolvassa egyáltalán. Vagy félre fogja érteni.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire sok iskolázatlan, buta ember van.
Lehet pontozni. Ugyse megy más. Meg teljesen mindegy már.
Majd a borotokon megtapasztaljatok amit még kell. Sajnos mi is, veletek együtt. Mert a kormányunk, a kormányok nagy része nem képes érdemben lépni.
Na, jó szájkosarat mindenkinek! Vigyázat! Az is "életveszélyes" de annyira mégsem.
Birkák!
24
Pfff
Na, pont az ilyenekről beszéltem mint te!
A kedves 23as meg értelmezni se tudja a leírt szöveget! Pont az ellenkezőjére válaszolt annak amit leírtam. De látom te se vagy egy észlény.
Sti tényleg szánalmasak vagytok.
Senki se állít be senkit bűnbánat. Akkor lesz zárás, amikor a kórházak meg az orvosok nyílt levélben kezdenek el majd megint könyörögni a kormánynak, hogy csináljanak már valamit.
Ezt se olvastad sehol, mi? Csak a kaszinós hirt találtad meg?
Őrjöngjetek,tépjétek a hajatokat a hiszti hevében mert ha tetszik ha nem ha oltatsz barika ha nem akkor is be leszünk zárva mint a majmok a ketrecbe,vágod?
Lehet vergődni a 20.ótásoddal is te bajod XD
Nem értitek meg úgysem soha hogy mire megy ki a dolog.
Miért vannak globálisan tüntetések szerintetek okosok?Hm????
Biztos mindenki bolond ti meg helikopterek vagytok🤦♀️🤦♀️
Az ilyenekre no comment és bevált az agymosás azt látom pfff
B+ nem vagytok semmik😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!