Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Olyan ember jelleme aki...

Olyan ember jelleme aki munkahelyen közösségi oldalon habzó szájú oltástagadó közben meg 2x be van már oltva?

Figyelt kérdés

Kollega habzó szájú oltás és járványellenes. nincs járvány kamu kitaláció csak az üzlet stb és mindig elmondja „engem aztán be nem óóóóóótanak nincs az a Zisten“

Ezerszer hallottuk.

Most (nem mondom meg honnan tudom de tudom) hogy túlvan a 2. oltáson is.

A nagy járványtagadó.

És azért ma is hallottam hogy „engem aztán be nem óótanak“ közben megkapta a 2. adagot is.

Vélemények egy ilyen trógerről?

2021. máj. 3. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Véleményem az hogy napok óta teleszórod ezt a kategóriát a provokálós vírusos kérdéseiddel.

Ez a szint a mostani kérdéseddel már a legalja, én jelentettem, remélem sokan teszik.

Azt utána nem írsz ki ilyen hangulatkeltő, direkt másokat összeugrasztó kérdéseket.

2021. máj. 3. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jól szórakozik az illető
2021. máj. 3. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
1,nem biztos hogy egy ember ír minden hasonló kérdést is.
2021. máj. 3. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Kit érdekel kit oltanak meg kit nem...
2021. máj. 3. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom, nekem a tíz kollégámból tíz volt oltás ellenes, de most már kilenc beoltotta magát.Szerintem nagyban hozzájárult az oltakozáshoz hogy az ellenzéki média kezdetben elbizonytalanította az embereket ,de most már inkább oltáspárti lett.
2021. máj. 3. 17:52
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Én is írtam ki kérdést ebben a témában, erre nekem estek privátban is, hogy nem unom-e még. Első kérdésem volt ebben a témában, nem vágtam, hogy itt ilyen harcok dúlnak. Elképesztő mit hoz ki az itteni oltásellenesekből ez a dolog.
2021. máj. 3. 18:22
 7/8 Micimacko67 ***** válasza:
100%

#7,

Tévedsz mert én nem vagyok oltásellenes..csak ez a kérdezési stílus sok embernek irritáló! Nem a kérdés, hanem a módja!

5-ös voltam!

2021. máj. 3. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
2021. máj. 3. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!