Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oltástagadók inkább visszav...

Az oltástagadók inkább visszaveszik majd a maszkot újra, mint hogy vállalják a szurit?

Figyelt kérdés
Külföldi példák alapján egyértelmű, hogy jönnek még "hullámok". Szóval az a kérdésem, hogy aki nagyon az oltás ellen van, az inkább visszaveszi újra a maszkot és abban éli a mindennapjait, mintsem belátná, hogy nem haltak ki a beoltottak és vállalja végre a szurit?

2021. aug. 2. 17:14
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
86%
Egyiket sem.
2021. aug. 2. 19:10
 12/40 anonim ***** válasza:
65%
Hacsak nem lesz kötelező télen lehet felveszem önszántamból, jó volt, hogy tavaly nem fagyott össze taknyom-nyálam egy összefüggő jégcsappá, hanem melegítette az arcomat.
2021. aug. 2. 19:37
 13/40 anonim ***** válasza:
64%

Az oltást nem tagadjuk. Tudjuk, hogy van😉

Amúgy én kifejezetten örülök, hogy megjelent a maszkellenes réteg. Oltott és oltatlan úgyis utálja egymást, végre, egy csoport, akit utálhatunk együtt 😂

Amúgy kérdésedre válaszolva igen, szívesen felveszem arra a buszútra vagy pár perc vásárlásra télen. Nem azért vettem a trendibbnél trendibb maszkokat, hogy ne hordjam🙂Utcán viszont tök fölösleges, de imádni fogom, hogy idén télen se fagy le az orrom.

2021. aug. 2. 20:13
 14/40 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nem gond, hogy néha egy kis időre fel kell vennem a maszkot, amíg bemegyek egy boltba. Oltást nem kérek továbbra sem.
2021. aug. 3. 09:37
 15/40 anonim ***** válasza:
84%

Igen, inkább hordok mindenhol maszkot! Engem eddig sem zavart a maszk, mindenhol simán elviseltem.

Viszont nem tudni milyen mellékhatásai, kövrtkezményei lesznek/vannak az oltásnak, ezért eszem ágában nincs beoltatni magam.

2021. aug. 3. 10:14
 16/40 anonim ***** válasza:
7%
Ők a vírus károsító hatását tagadják. Valami hipnózis miatt, vagy ki tudja...
2021. aug. 3. 14:12
 17/40 anonim ***** válasza:
88%

Rendszeres vér, és plazmaadó vagyok. Nem a szurival van bajom, hanem a nagyrabecsült, oltásnak nevezett összetákolt kotyvalékkal.

Akkor már inkább a maszk.

2021. aug. 3. 23:16
 18/40 anonim ***** válasza:
92%
Arra az 5 percre amíg bemegyek a boltba igen.
2021. aug. 4. 08:00
 19/40 anonim ***** válasza:
8%

3

Igaz, jön az újabb hullám. Az oltatlanok és az oltottak miatt is.

6

Drága pofikam. Nem sikerült ennyi idő alatt sem felfogni, hogy mindenki lesz@rj@ magasról mit csinálsz vagy nem csinálsz? Ne csináld. Ki a fenét érdekel, mindaddig, amíg át nem böfögöd másnak a képébe, aki nem biztos hogy olyan szupermen mint te vagy az árja fajból. Mindaddig amíg miattatok kell újra szájkosarat húzni, mindaddig amíg miattatok megint egy csomó ember nem fog tudni dolgozni, ha újra korlátozni kezdenek. Az mar kib@sz@ttul nem csak a te magánügyed. De fel sem tűnik, hogy saját magatokkal is kib@szt@k?! F@szom@t se érdekli mit csinálsz, amíg engem nem érint! Világos?!

9

Tényleg nem tudod értelmezni azt, hogy a vakcina nem a fertőzést akadályozza meg hanem a súlyos lefolyast vagy halált? Plusz tudod értelmezni hogy mit jelent hogy pl a magassagos Pfizer is csak 94%-os?

Es azt, hogy egy újabb mutáció megfertőzhet újra olyat is aki már átesett rajta? Tényleg nem is hallottál olyanról aki fél éven belül kétszer is elkapta?

Miert félsz ennyire az oltástól?

2021. aug. 4. 12:41
 20/40 anonim ***** válasza:
92%

19

Téged mit érdekel hogy ki mit csinál? Te ha beoltattad magad örülj neki nálad gyengébb lefolyású lesz. De mégis akkor mitől félsz? Menj el még a huszadikra is vagy ha ennyire félsz zárd vitrinbe magad.

Továbbá a nyitást-zárást a kormány dönti el kénye kedve szerint. Ha még nem jöttél volna rá. Milyen vírus az amelyik a kaszinókba nem jár? Jajj gondolom nem emlékszel rá de én igen hogy minden be volt zárva de a kaszinók javában nyitva voltak. Oda nem ment a vírus.

S továbbá neked nem lehet beleszólásod hogy ki mit választ. Hogy a kovidot vagy az oltást.Mindenki el tudja dönteni kinek mi a preferencia. Hogy elkapom a kovit tünetmentesen átvészelem vagy 1-2 hónap alatt kilábalok belőle, vagy meghalok tőle. Vagy felveszem a vakcinát aminek az lenne az elsődleges célja hogy ahogy te fogalmazol megakadályozza a fertőzést. Vagy felveszem a vakcinát aminek az lenne a célja hogy megakadályozza a fertőzést s nem megakadályozza hanem elpatkolok tőle (Már több mint 441 halott van az oltástól) Vagy felveszem a vakcinát aminek az a célja hogy megelőzze fertőzést de mellé jelentkeznek mellékhatások pl. 2 hét fejfájás, 3 hét hasmenés,bekavar a ciklusba de lehetne még sorolni.

Mindenki el tudja dönteni neki mi a jobb.

2021. aug. 4. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!