Orbán fog még az egészségügyiseken kivül másokat oltásra kötelezni vagy tartja a szavát?
#10:
Melyik az? Segítség:
mRNA, lipids ((4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate), 2
[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide, 1,2-Distearoyl-sn-glycero-3-
phosphocholine, and cholesterol), potassium chloride, monobasic potassium
phosphate, sodium chloride, dibasic sodium phosphate dihydrate, and sucrose
Hülye hatos, nem egy szuritól rettegünk, hanem a tartalmától!
Nekem szinte évente szoktam teljes vérképet csináltatni, na az sokkal nagyobb szuri! Egy cső és levesznek vagy két kémcsővel!
#15:
Nem tagadtam sehol sem hogy a vakcináknak nincs mellékhatása. Arra próbáltam rávilágítani, hogy talán a WHO, CDC és egyéb egészségügyi szervezetek munkatársai jobban meg tudják ítélni a vakcinázás szükségességét, mint Gipsz Jakab hidegburkoló. Igen, van a vakcináknak mellékhatása, ritka esetben ez igen súlyos is lehet. Azt viszont nem hinném hogy azért ajánlanák szinte mindenkinek mert valakinek magas körökben tűfétise van
#17:
A cinizmusomat felvállalom, akkor is ha kontraproduktív. Ahogy az előző hozzászólásomban is írtam, ha XY random háziasszony/géplakatos (tetszőleges laikus foglalkozásnév behelyettesíthető) szóbeszédre, saját megérzésre vagy egyéb tudománytalan összefüggésre hivatkozva mond ellent szakértőknek, az minimum nevetséges
#19:
Konkrétan nevezzem meg hogy kit tekintek szakértőnek vagy elég általánosan? Szakértőnek tekintem például az EMA munkatársait akik a döntéshozatalban részt vesznek, remélem ez így elég példának. Azt nem gondolnám, hogy a tudományban en bloc járatlan vagyok, elvégre kutatási területen dolgozom magam is, ennek megfelelően mivel nem a víruskutatás a szakterületem, megbízok annak a többségnek az ítéletében, akik viszont erre tették fel az életüket. Természetes benne van a pakliban, hogy mindenki rosszul látja és annak van igaza aki szerint feleslegea az egész cécó, csak akkor tessék egy olyan bizonyítékot letenni az asztalra, ami elég meggyőző erejű (nem nekem, a területen laikusnak). Amíg ilyen nincsen, addig az egész visszaszorul a hangos vergődés szintjére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!