Ha Hamilton meg Vettel nem szólhat bele a magyar politikába, akkor Orbán Viktor miért szólhat bele magyar emberek magánéletébe?
Most tegyük félre azt hogy a két F1-es világbajnoknak akik felszólaltak a Fidesz melegellenes törvénye ellen, igaza van-e vagy sem. A lényeg, hogy sokan háborognak a kormánypártiak közül, a vezető politikusok és a szavazóbázis is, hogy fogják be a szájukat mert semmi közük hozzá.
Oké, ezt én elfogadom, de akkor felmerül bennem a kérdés, hogy Orbán Viktor és a Fidesz miért szól bele magyar emberek magánéletébe? Ugyanis ők meg beleszólnak a melegek életébe, jogaiba, holott nekik pont ugyanannyira semmi közük nem lenne a melegek magánéletéhez, mint amennyire Vettelnek és Hamiltonnak nincsen. Szóval ez akkor hogy van?
Mit tilt a törvény: civil szervezetek iskolákba menjenek
Melegséget propagáló műsorok vetítését. A jelenleg lévő műsorok(sokat emlegetett Modern család, Harry Potter) ezeket nem sértik, ugyan úgy mennek, a Modern család napi több órán át napközben, nem 18 karikás.
Mivel mindenki azzal szexel akivel akár és egy random meleg nem akar bemenni az iskolákba miben is sérül a melegek jogai?
(Iskolások eddig sem az iskolában szereztek infót az ilyenekről, ha kell iskola pszichológus is van, szóval náluk semmi sem változik)
"Ha Hamilton meg Vettel nem szólhat bele a magyar politikába, akkor Orbán Viktor miért szólhat bele magyar emberek magánéletébe?"
1. Orbán nem szól bele a magánéletünkbe
2. Sem Hamilton, sem Vettel nem választott képviselői a magyaroknak, még csak nem is élnek itt.
3. Beleszólhatnak, ahogy én is beleszólhatok abba, hogy milyen keménységű gumit válasszon a szombati futamra. Csak pont ennyire nem számít mit mond a magyar törvényekkel kapcsolatban, mint ahogy nem számít az sem hogy én mit mondok az autógumikról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!