Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeptembertől szerintetek...

Szeptembertől szerintetek megint zárnak a sulik és online oktatás lesz?

Figyelt kérdés
Nem pártolom egyik oldalt se, nem vagyok Balázska se, nem is reménykedek, csak közvéleménykutatok. :)
2021. júl. 30. 23:18
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
97%
Szeptemberben megkezdődik jelenléti, ki tudja meddig.
2021. aug. 23. 19:46
 32/38 anonim válasza:
73%
Én jobban tanultam jelenlétiben, és hiányzott a sok bohockódás is.
2021. aug. 23. 20:04
 33/38 anonim ***** válasza:
40%

Sztem nem lesz iskolazár,mert nem lesznek sokan a korházban.

Az elmuktheten is volt már jó lar ezer fertozott, összevéve, és megsem lettek a korhazban

2021. aug. 23. 21:50
 34/38 anonim ***** válasza:
40%

Hogy mennyien lesznek kórházban, ez majd később dől el.

Megfelelő egészségügyi ellátás mellett nem haltak volna meg ennyien. Ha elmondásuk szerint az oltatlanok nagy veszélyben vannak, akkor ilyen eü. ellátással megint leterhelődnek a kórházak, amiben már most zajlanak az előkészületek (fertőtlenítés, tisztítás, ágyak áthordása egyik kórházból a másikba). Én nem tudom, hogy mennyire érdekli ezt a kormányt akármi is. Az emberek szabadok voltak nyáron, ősszel is valameddig. Majd az oltatlanokra rákennek megint mindent, és ezzel meg lesz oldva egy esetleges lezárás.

2021. aug. 24. 08:56
 35/38 anonim ***** válasza:
69%

"Majd az oltatlanokra rákennek megint mindent, és ezzel meg lesz oldva egy esetleges lezárás."

Pontosan. Menni fog az uszítás.

2021. aug. 24. 09:45
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
Az oltatlanokat gettóban kell bezàrni. Ők az okai minden rossznak hülye mind. Értelmes ember jót akarva mind beoltatja magyar, nem igaz?
2021. aug. 27. 01:02
 37/38 anonim ***** válasza:
#36 A hozzád hasonlókat kellene gettóba zárni és a szavazati jogotokat megvonni. Nem itt tartana az ország, a "járvány" pedig érdeklődés hiányában már a legelején kifingott volna.
2021. aug. 27. 08:03
 38/38 anonim ***** válasza:
A Vadàszati Vilàgkiàllítàst meg àrja a kis.......
2021. aug. 27. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!