Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeptembertől szerintetek...

Szeptembertől szerintetek megint zárnak a sulik és online oktatás lesz?

Figyelt kérdés
Nem pártolom egyik oldalt se, nem vagyok Balázska se, nem is reménykedek, csak közvéleménykutatok. :)
2021. júl. 30. 23:18
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
71%

#9: Mindegyik állítás hírekből, nyilatkozatokból ered.

A pfizertől nyilatkozták, hogy már készül náluk a delta variánssal szemben is hatékony oltás.

A többi a kormány nyilatkozata, hogy mit terveznek. Ennyi és nem több.

2021. aug. 1. 11:19
 12/38 anonim ***** válasza:
69%
#11: Nagyobb igenyesseggel kellene megvalogatni a forrasaidat.
2021. aug. 1. 12:25
 13/38 anonim ***** válasza:
88%

Ne a gyakorin keresd a választ a kérdésedre.

Majd az intézmények vezetősége/fenntartói eldönti, hogy mit mer bevállalni és mit nem.

2021. aug. 1. 13:38
 14/38 anonim ***** válasza:
67%
Ne pontozzátok le az 5-ös válaszolòt mert a szeptember 15ről már én is hallottam
2021. aug. 2. 19:41
 15/38 anonim ***** válasza:
80%

Az egyik cimborám főnöke (cégtulajdonos, pályázatokból oktatásokat szervez) szeptember 18-at mondott.

Többnyire kényszerből, de magas körökben mozog ő is

2021. aug. 2. 23:11
 16/38 anonim válasza:
71%
Elnézést nem emlékszem : tavaly csak marc és április között zárták be az általános iskolákat? Mármint csak akkor volt online oktatás?
2021. aug. 3. 18:17
 17/38 anonim ***** válasza:
96%

#16 Az általános iskolákban március 8. hétfőtől volt online oktatás május 7-ig. Május10-én hétfőn volt már jelenléti oktatás.

A középiskolákban ősztől volt online oktatás és ők is májusban mentek vissza a suliba, csak egy héttel később ha jól emlékszem. Én általánosban tanítok.

2021. aug. 3. 18:26
 18/38 anonim ***** válasza:
52%
Azt gondolom, hogy szeptemberben legalábbis a középiskolában és afölött nem. Hacsak nem jön egy újabb variáns ami ellen a jelenlegi oltások nagyságrendekkel kevésbé védenek. Addig inkább azt tudom elképzelni, hogy az oltással rendelkezők több helyte tudnak menni.
2021. aug. 5. 15:20
 19/38 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy erről a szeptember 15-ről már elég sok helyen hallottam, az a hír járja szeptember 14-ig lesz suli, utána online. De azért fontos megjegyezni, hogy a Magyar közlönyben megjelent egy olyan rendelet, hogy szeptember 15- ig van felfüggesztve a kórházi parancsnokok feladatellátása, 16-tól a rendelkezés érvényét veszti. Tehát valami valóságalapja tényleg lehet

Aki nem hiszi, az olvassa el a Magyar Közlöny 2021. évi 123. szám, 367/2021. (VI.30.) kormány reldeletet

2021. aug. 10. 11:41
 20/38 anonim ***** válasza:
54%

#19 Ez csak riogatás.

Mivel azzal kezdődik a tanév, hogy lehetősége van a gyerekeknek is a védőoltásra még az iskola megkezdése előtti napokon, az oltásnak meg 2 hetes időt mondanak, hogy kifejtse a védő hatását, totál értelmetlen lenne pont akkor bezárni az iskolát amikor a gyerekeket már védené.

Hidd el nekem, tanár vagyok, senki nem tervezi az iskolák korai bezárását. Ha lesz is valami akkor sem szeptemberben és legelőször az egyetemeken, utána a középiskolákban és csak akkor lesz az általános iskola bezárva, ha már elkerülhetetlen.

Most nem az a helyzet ami tavaly volt, most a védőoltás ott van mindenkinek.

2021. aug. 10. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!