Szeptembertől szerintetek megint zárnak a sulik és online oktatás lesz?
#9: Mindegyik állítás hírekből, nyilatkozatokból ered.
A pfizertől nyilatkozták, hogy már készül náluk a delta variánssal szemben is hatékony oltás.
A többi a kormány nyilatkozata, hogy mit terveznek. Ennyi és nem több.
Ne a gyakorin keresd a választ a kérdésedre.
Majd az intézmények vezetősége/fenntartói eldönti, hogy mit mer bevállalni és mit nem.
Az egyik cimborám főnöke (cégtulajdonos, pályázatokból oktatásokat szervez) szeptember 18-at mondott.
Többnyire kényszerből, de magas körökben mozog ő is
#16 Az általános iskolákban március 8. hétfőtől volt online oktatás május 7-ig. Május10-én hétfőn volt már jelenléti oktatás.
A középiskolákban ősztől volt online oktatás és ők is májusban mentek vissza a suliba, csak egy héttel később ha jól emlékszem. Én általánosban tanítok.
Amúgy erről a szeptember 15-ről már elég sok helyen hallottam, az a hír járja szeptember 14-ig lesz suli, utána online. De azért fontos megjegyezni, hogy a Magyar közlönyben megjelent egy olyan rendelet, hogy szeptember 15- ig van felfüggesztve a kórházi parancsnokok feladatellátása, 16-tól a rendelkezés érvényét veszti. Tehát valami valóságalapja tényleg lehet
Aki nem hiszi, az olvassa el a Magyar Közlöny 2021. évi 123. szám, 367/2021. (VI.30.) kormány reldeletet
#19 Ez csak riogatás.
Mivel azzal kezdődik a tanév, hogy lehetősége van a gyerekeknek is a védőoltásra még az iskola megkezdése előtti napokon, az oltásnak meg 2 hetes időt mondanak, hogy kifejtse a védő hatását, totál értelmetlen lenne pont akkor bezárni az iskolát amikor a gyerekeket már védené.
Hidd el nekem, tanár vagyok, senki nem tervezi az iskolák korai bezárását. Ha lesz is valami akkor sem szeptemberben és legelőször az egyetemeken, utána a középiskolákban és csak akkor lesz az általános iskola bezárva, ha már elkerülhetetlen.
Most nem az a helyzet ami tavaly volt, most a védőoltás ott van mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!