Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeptembertől szerintetek...

Szeptembertől szerintetek megint zárnak a sulik és online oktatás lesz?

Figyelt kérdés
Nem pártolom egyik oldalt se, nem vagyok Balázska se, nem is reménykedek, csak közvéleménykutatok. :)
2021. júl. 30. 23:18
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
70%
#20 Nem tudom mi a valóságalapja ennek a pletykának, de szeptember 15. körül valószínű lesz valami. (Nem feltétlenül iskolabezárás) Mondjuk újra kötelezővé teszik a maszkviselést zárt térben, vagy egyéb korlátozó intézkedések esetleg
2021. aug. 10. 17:46
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, vagyis úgy hallottam hogy a maszkot szeptember 1 től kell hordani újra.
2021. aug. 10. 18:35
 23/38 anonim ***** válasza:
28%

Sztem ha lesz online,akkor csak novembertől.

De ezzel az oltási tempóval kb. őszi stünetre lesz meg a 6millio, és akkor a fidesz majd veri a mellet hogy milyen jól allunk, és nem kell semmut bezárni..

Vagy max azokat a sulikat zarjak be ahol alacsony az atoltottsag.

2021. aug. 12. 13:52
 24/38 anonim ***** válasza:
6%
De hàt itt a deltavírus! Sztem senki sem lehet sehova. A sok oltàsellenes meg szívja. Be kéne örökre zàrni ezt a sok butàt.
2021. aug. 22. 22:45
 25/38 anonim ***** válasza:
64%
5milliónal kinyitotta a sulikat,nem 6 millional fogja bezarni😂😂 annyira ő se hülye.
2021. aug. 23. 07:14
 26/38 anonim ***** válasza:
31%
#24 Igen, be kéne örökre zárni a sok buta vírusrettegőt, akkor mi normális emberek végre normálisan élhetnénk.
2021. aug. 23. 07:51
 27/38 anonim ***** válasza:
30%
4-es Te egy fasz vagy
2021. aug. 23. 12:57
 28/38 anonim ***** válasza:
61%
6-os Te is egy fasz vagy
2021. aug. 23. 12:58
 29/38 anonim ***** válasza:
66%
Mennyi tudatlan fidesz rajongó van itt?
2021. aug. 23. 13:02
 30/38 anonim ***** válasza:
68%

Tudod mi lesz kérdező? Orbán és bandája igyekszik majd még jobban egymásnak ugrasztani az oltottakat és az oltatlanokat, és igen, szerintem be fogják zárni, vagy legalábbis az oltatlanokkal fognak valamit csinálni törvényileg. Szerinted, ha gólyatáborba is csak igazolvánnyal lehet menni?

Egy példa, ott találkozna egy egyébként egymásnak való lány és egy fiú, de mondjuk egyik fél oltatlan, nem megy el a gólyatáborba, a táboros összejön mással, összeházasodnak, gyerek, stb., aztán mi lesz a vége válás. Sarkított példa, de elég hétköznapi.

Az oltatlant is érintheti majd érzékenyen, eleve régebben is úgy volt, hogy aki nem ment táborba, mondjuk mert nem volt pénze rá a családnak vagy egyéb okból, ment a kiközösítés már az elején.

De várj mi lesz itt még, nagyobb volumenű is...

2021. aug. 23. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!