Szerintetek mennyi esély van arra, hogy szeptembertől- októbertől újra online oktatás lesz?
Van esély arra, hogy az alsó tagozaton jelenléti legyen?
Ti, szülők hogy készültök? Vásároltok mindent ugyanúgy, vagy az online-ra álltok rá?
Szerintem tuti nem lesz online oktatás, se újabb zárások. Logikátlan lenne a politikai lépések miatt.
Gondoljatok bele. A drága kormány arra propagált, hogy oltassunk és ha lesz 5 millió, akkor szabad lehet az ország. Ha most a negyedik hullámban a nem oltottak miatt zárás lenne, akkor csorbulna a bizalom, hiszen eddig a nyitás miatt “kellett oltani”, most meg visszavennék, mert juj inkább mégse kellene az utcán lenni?
Nem vagyok kormány párti, de az nyilvánvaló, hogy maguk ellen beszélnének ha ősszel megint zárások lennének bármilyen szférában.
Én is biztos vagyok benne, illetve van ismerős magasabb körből, aki mondta, hogy ne készüljünk így az elsősömmel.
Egyrészt nézd a híreket, 20 beteg naponta semmi az 5,5 millió oltotthoz képest, másrészt jönnek a választások, úgy kell látszania, hogy legyőzték az egészet, meg kell a gazdaságnak a munkaerő, meg a szavazatok..
Biztos vagyok benne, hogy max annyi lesz, hogy legyen maszkjuk a gyerekeknek, ha kellene. Abban hazudnak, ami az ő érdekük. Ebben nem fognak, nem érint a covid elég embert, azt a pár(zömében idős vagy kisebbségi embert) pedig majd kipécézik, hogy mi megmondtuk, hogy oltakozzon.. Azt fogják kiemelni, hogy nem oltottak, ha meghalnak..
ÁH..
Na mindegy. Nagyon drukkolok egy kormányváltásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!