Szerintetek lesz egyetem szeptembertől?
Sziasztok!
Remélhetőleg idén szeptemberben kezdem az egyetemet és kissé félek attól hogy újra bezárás lesz ősztől.
Ti mit gondoltok, lesz jelenléti oktatás?
Lenni mindig lesz :)
De szerintem jelenlétivel kezdünk, legalábbis jópár helyen biztosan. Máshol lehet hibrid oktatás lesz, aztán lehet mindenki szépem átáll onlinera.
Ne tántorítson el semmi ilyen, minden okés lesz😁
Én most sokfelől hallom azt, hogy a negyedik hullám miatt még egy év online lesz. Nálunk az egyik egyetem az -nem hangoztatja, de benne vagyok olyan körökben, hogy tudjam -kombináltra készül, egészségügyis rokonom szerint viszont hiába nagy a megbetegedés az új mutáns miatt, nem olyan súlyosok, így szerinte jelenléti lesz.
Tehát: bármi lehet, akárhogyan, de minden lehetséges. 😊 sok sikert a tanulmányaidhoz!
Köszönöm szépen a válaszokat és a kedves mondatokat! :)
Nem bánnám, ha jelenléti oktatás lenne, sőt, én is nagyon remélem hogy az lesz.
Gulyás Geri nyilatkozott egy olyat, hogy a negyedik hullámkor nem kell már olyan átfogó lezárásokra készülni, mint amilyenek eddig voltak.
Remélem megint csak maszk lesz meg a boltokban létszámkorlátozás, mert ha online oktatás lesz én inkább passziváltatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!