Szerintetek lesz egyetem szeptembertől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Remélhetőleg idén szeptemberben kezdem az egyetemet és kissé félek attól hogy újra bezárás lesz ősztől.

Ti mit gondoltok, lesz jelenléti oktatás?

2021. júl. 11. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

Lenni mindig lesz :)

De szerintem jelenlétivel kezdünk, legalábbis jópár helyen biztosan. Máshol lehet hibrid oktatás lesz, aztán lehet mindenki szépem átáll onlinera.

Ne tántorítson el semmi ilyen, minden okés lesz😁

2021. júl. 11. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem lesz. Nagyon remélem, hogy lesz.
2021. júl. 11. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Én most sokfelől hallom azt, hogy a negyedik hullám miatt még egy év online lesz. Nálunk az egyik egyetem az -nem hangoztatja, de benne vagyok olyan körökben, hogy tudjam -kombináltra készül, egészségügyis rokonom szerint viszont hiába nagy a megbetegedés az új mutáns miatt, nem olyan súlyosok, így szerinte jelenléti lesz.

Tehát: bármi lehet, akárhogyan, de minden lehetséges. 😊 sok sikert a tanulmányaidhoz!

2021. júl. 13. 10:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat és a kedves mondatokat! :)

Nem bánnám, ha jelenléti oktatás lenne, sőt, én is nagyon remélem hogy az lesz.

2021. júl. 13. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Gulyás Geri nyilatkozott egy olyat, hogy a negyedik hullámkor nem kell már olyan átfogó lezárásokra készülni, mint amilyenek eddig voltak.

Remélem megint csak maszk lesz meg a boltokban létszámkorlátozás, mert ha online oktatás lesz én inkább passziváltatok...

2021. júl. 20. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!