Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit nézzek át matekból, ha...

Mit nézzek át matekból, ha gazdálkodási és menedzsment szakon fogok tanulni szeptembertől?

Figyelt kérdés

Tavaly érettségiztem, utána kihagytam egy évet, mert nem szerettem volna online elkezdeni az egyetemet. Idén, a fent említett szakra jelentkeztem, ha minden igaz, fel fognak venni.

A matek érettségim 4-es lett, és az egy év kihagyás miatt szeretném átismételni azokat a dolgokat, amire majd szükségem lehet. Melyik témaköröket nézzem át? Minden segítséget előre köszönök!

2021. jún. 30. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nezd at mindenkepp a kombinatorikat, fuggvenyeket, ha pedig tanultatok a derivalast, integralast, akkor azokat is, mert az elsoevben tanuljatok
2021. júl. 1. 04:46
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Miert kell lepontozni? Mas nem irt neki, en meg elmondtam a sajat tapasztalatom, de nyugodtan irjatok ti is, ha szerintetek mast kene atneznie:)
2021. júl. 2. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges egyetem előtti nyáron rákészülni, úgyis a legelejéről kezditek, addig pihenj, ennyi szüneted úgysem lesz később, lazíts, töltődj fel a nyáron, hogy legyen erőd az első évedhez.
2021. júl. 2. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is felesleges, mi is nagyon az alapoktól kezdtünk.
2021. júl. 2. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!