Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem indítják újra "A...

Miért nem indítják újra "A Nyugat" című lapot, és a fő rovatjai arról szólhatnának, hogy modern, tudományos és nyugatbarát észérvekkel fellépnek a Jobbikos nemzetibolsik, a turulmadarak meg a Kádáristák ellen?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 15:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
*Én olyan ember vagyok a sok közül, akik a konzervatív...
2010. aug. 28. 17:15
 12/17 anonim ***** válasza:

"Azt akarom, hogy saját magad rájöjj, hogy az embernek célja, oka, értelme van."

Na te filozófusok gyöngye, mi értelme van az embernek? Mi értelme van az életnek? Mi értelme az értelem szónak?

Nem tudsz rá válaszolni, sőt, biztos vagyok benne, hogy én tájékozottabb vagyok filozófia téren mint te. Kívánom hogy bár mindenki a naturalizmust követné, akkor valahogy sokkal szebb lenne a világ. Élni úgy, hogy törekedjünk a boldogságra, élni, és élni hagyni. Nekem ez a fontos, nem az hogy ilyen elv így, olyan elv úgy.

2010. aug. 28. 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:

A KÉRDEZŐ PROVOKÁTOR!

már be is jelentettem a kérdést

2010. aug. 28. 18:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Provokátor lennék, mert az USA és a fejlettség érdekeit képviselem, nempedig a Jobbikos nemzeti-bolsevikok parasztos, középkorias álmait?
2010. aug. 28. 18:39
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező nyugi, ez nekik hazaárulásnak számít, nem lehet ellene tenni. Ők ilyenek.
2010. aug. 28. 18:40
 16/17 anonim ***** válasza:

"Na te filozófusok gyöngye, mi értelme van az embernek? Mi értelme van az életnek? Mi értelme az értelem szónak?

Nem tudsz rá válaszolni, sőt, biztos vagyok benne, hogy én tájékozottabb vagyok filozófia téren mint te. Kívánom hogy bár mindenki a naturalizmust követné, akkor valahogy sokkal szebb lenne a világ. Élni úgy, hogy törekedjünk a boldogságra, élni, és élni hagyni. Nekem ez a fontos, nem az hogy ilyen elv így, olyan elv úgy."

"Az ízlésekről nincs mit vitázni" (Plautus)

2010. aug. 28. 18:54
 17/17 anonim ***** válasza:

18:54

Mégis mindenki azt teszi.

2010. aug. 28. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!