Miért lett a ballib oldal budapesti olimpia rendezés ellen?
Figyelt kérdés
Pedig volt egy BOM /Budapesti Olimpiáért Mozgalom/ amely kifejezetten propagálta a pesti olimpia rendezést és arról az oldalról jött.2021. júl. 30. 08:32
21/22 anonim válasza:
Ok, én pl nem is állítottam, hogy Fidesz találmány, te állítottad, hogy a ballibek ellenzik.
Én pl mindössze annyit mondtam, hogy bár tök boldog lennék egy hazai rendezésű olimpiával, racionálisan mégis minden porcikám ellene van.
És megintcsak nem azért, mert Fidesz, hanem mert tartok attól, hogy túl nagy ára lenne.
22/22 anonim válasza:
Nem a Fidesz miatt nem akarok olimpiát, nagyon büszke lennék rá, ha úgy állnánk. De baromi nagy veszteség lenne anyagilag. Meg nézz szét Budapesten. Van egy félkész 4-es metrónk, az utak többsége a vesekövet kirázza belőled, a határidőkből rendre kicsúsznak, a 3-as metró felújítása is jó példa erre (meg kell csinálni, nem azért írom, csak egy olimpiánál ciki, ha valami nincs kész, mire kellene). Az emberek jelentős része meg morog mindenért. Nem elég felkészült és érett az ország egy olimpiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!