A 2024-es Olimpia Budapesti rendezésének milyen gazdasági okai vannak?
Az én véleményem, hogy bár hosszútávon a turizmus növekedésével bevételt hozna, a felhalmozott államadósságot, és a hiteleket nem tudná az a pluszpénz visszafizetni, és előbb utóbb meggyengülne az ország, hiszen egyre többet kéne költenie a visszafizetésre, és egyre kevesebbet a fejlesztére.
Ezt azért mondtam el, hogy mindenki tudja az álláspontomot, ezáltal bele lehet javítani, hozzá lehet tenni, a lényeg: Gazdasági indokokat kérnék miért nem éri meg Olimpiát rendezni. Lehetnek bonyulultak is, csak olyanokat nem kérek hogy "szétlopják", mert az annyira evidens hogy szóra sem érdemes.
"Nekünk ez kapóra jön, mert egy csomó leromlott sportlétesítményünk van, amit '24-ig akkor is fel kéne újítani, ha nem lenne olimpia."
Szerintem meg rohadtul nem kellene foglalkozni a sportlétesítményeinkkel, amikor kórházaink, iskoláink, útjaink, infrastruktúránk, vasúthálózatunk olyan szinten le van pukkanva, hogy szégyen!
"Így van ez a villmosvonalakkal és még sok más fejlesztéssel is. Ezért mondják, hogy ez egy hatalmas üzleti lehetőseg."
Üzleti lehetőség néhány embernek, aki majd jól megtömi a zsebét a többi meg mehet Isten hírével. Mert mondjuk egy átlag Szabolcsi, vagy Borsodi adófizető az előnyökből rohadtul semmit nem fog látni, de ugyanakkor az ő adója kontójára is megy a dolog!
"Továbbá az a marketing, amit kap a város"
A város igen BUDAPEST!! és az ország?
Kétlem, hogy az olimpia mondjuk olyan nagy fejlesztésekkel járna mondjuk pl Nógrág, vagy Borsod megyékben. Hogy attól pl egy centi kerékpárút-építés, vagy útfelújítás nem lesz, arra is nagy tétben mernék fogadni...
"Szerintem meg rohadtul nem kellene foglalkozni a sportlétesítményeinkkel, amikor kórházaink, iskoláink, útjaink, infrastruktúránk, vasúthálózatunk olyan szinten le van pukkanva, hogy szégyen! "
Nincs valami kórházverseny, amire benevezhetnénk? Akkor talán a kórházakra meg az orvosokra menne a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!