Csak én nem tudtam róla hogy Gulyás Marci meleg? 😂
Figyelt kérdés
Eddig fel sem merült benne, csak a Partizán prideos közvetítéséből tudtam meg. :D2021. júl. 26. 16:24
11/26 anonim válasza:
Eddig se érdekelt, ezután sem fog. Eddig se szerettem, mert az oltásos videójában (aki követi, tudja melyikről beszélek) olyan ferrítéseket tett, amit egy óvodás is felismer. Ennyit marciról.
12/26 Fsms válasza:
Ő legalább elmondta nagy nyilvánosság előtt és nem egy ereszen mászott le, kábítószerrel a hátizsákjában. 😇
13/26 A kérdező kommentje:
Jogos előző.
Akkor viszont az elsőnek kéne konkretizálni hogy kik azok a "ti" meg kik az "ők", mert neki szólt. :D
2021. júl. 26. 16:42
14/26 A kérdező kommentje:
"olyan ferrítéseket tett, amit egy óvodás is felismer. "
Van Magyarországon egy kétharmad aki a legprimitívebb ferdítéseket nem ismeri fel, sőt konkrét hazugságokat bizonygat. Ez egy ilyen ország, mit vársz? :D
2021. júl. 26. 16:43
15/26 anonim válasza:
Nem vagytok elfogadoak? Ez nem PISZI :)
16/26 anonim válasza:
Felonott ember azt csinal amit akar, szabad vilagban elunk!
17/26 molnarmarcell21 válasza:
Nekem se működik a melegradarom. Csak akkor esett le, amikor konkrétan mondta valamelyik adásban, hogy az.
18/26 anonim válasza:
Molnarmarci, akkor meleg is vagy meg muszlim is? Na, gyűlnek a személyiségjegyeid. :D
20/26 anonim válasza:
Molnár és Gulyás, ülnek a fán... 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!