Milyen melegítő (meleg hatasú krémet ismertek? Igazából hasfájásra (alhasi fájdalmakra) szeretném használni, de a gyógyszertárban csak a lóbalzsamot ajanlották. Én úgy tudtam, higy az kicsit csípős.
Fiatal koromban nagyon sokszor fájt a hasam,és. Egy idős bába azt ajánlotta,hogy éjszakára szorítsak a hasamhoz egy kispárnát,mert a testmeleg gyógyítja ,ellazítja az izmokat,és segíti a szervezetet az öngyógyításban.
Nekem ez a módszer bevállt. Fontos hogy vagy gyapjú töltetű legyen a párna,vagy pehely.
Bocsi, akkor nem volt helytálló a válaszom... Illetve annyiban igen, hogy megfelelő táplálkozás a hormonális problémákon is tud javítani.
Vehetnél kismamabandázst, én télen azt szoktam használni ruha alatt a derekam melegen tartására. Használhatsz erre a célra pamut csőtopot is kettőbe hajtva, vagy lehet házilag is viszonylag könnyen készíteni (én pl. egy régi szűk felsőmet elvágtam).
Sajnos krémet nem tudok, csak egyéb módszerek jutnak eszembe, pl. meleg fürdő, borogatás gyógyteákkal (pl. cickafark), sópárna, a babáknak cseresznyemaggal töltött párnát szoktak használni hasfájásra, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!