Ha gyakran eszem csípős ételeket az hosszútávon okozhat bajt?
Figyelt kérdés
Ha igen mit/miket?2014. máj. 26. 13:04
1/5 anonim válasza:
Az indiaiak és a thaiok mindent csípősen esznek és még mindig élnek. :P
Ha nem tüszkölsz és csuklasz tőle (mert annyira csíp), akkor nemigazán. De ha ég tőle a gyomrod akkor hagyd abba.
2/5 anonim válasza:
Fokozott vérbőséget okoz az irritált nyálkahártyák felszínén. Szegény Gregor József operaénekes csapős paprikát evett a fellépések előtt, mert az fokozza a nyálelválasztást. Aztán emésztőszervi rákban hunyt el.
3/5 anonim válasza:
Nekem gyomorfekályt okozott egy nagyon csípős étel, igaz előtte is sokszor ettem, de az akkor nagyon csípett.
4/5 A kérdező kommentje:
Én nem annyit teszek bele, hogy ne bírjam megenni, hanem csak, hogy kissé csípjen.
2014. máj. 27. 12:22
5/5 anonim válasza:
Annyit, hogy kissé csípjen, sokan esznek rendszeresen és kutyabajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!