Miért baj az, hogy az utcán nem mehet 2 meleg ember
csókolózva?
Figyelt kérdés
Amúgy meg mehetnek, senki nem tiltja, DE! onnantól kezdve, hogy én felvállalok valamit az utcán, onnantól tűrési kötelességem van, ha valakinek ez nem tetszik. Mindig lesz 1-2 hülye ember, aki beszólogat, ilyenkor kéne szépen befenyíteni őket, nem pedig megsértődni, aztán a pride-on elpanaszolni ezt.
Szabadon csinálhatja,semmilyen tv.nem tiltja....De azt igen hogy meztelenül mutogassuk a farkunk..Csak a melegek szeretik az áldozati szerepet..A fiamnak is eltudom magyarázni..De én magyarázom el neki nem egy aktivista...Értelmes tanult ember nem megy a Pride-ra..A meleg haverom is messze kerüli az ottani söpredéket..
2021. júl. 24. 21:40
12/20 anonim válasza:
Mert lefejelik a sarki oszlopot és a TB-t mindenki fizeti, - aki fogható.
2021. júl. 24. 21:49
13/20 anonim válasza:
Senki nem tiltja..Abba kéne hagynia a rinyálást ezeknek a melegeknek..Én is az vagyok,szabadon csinálom..
2021. júl. 24. 21:51
14/20 anonim válasza:
#6: viszont egy heteró pár minden további nélkül megfoghatja egymás kezét az utcán, két férfi vagy két nő már neccesebben.
Amúgy szerintem jóval kevesebben akadnának fenn a homoszexuálisokon, ha a Fidesz (és csatolt részei) nem hergelné ellenük az embereket.
2021. júl. 24. 22:02
15/20 anonim válasza:
Nekem miért kell nézegetnem, hogy valkinek családja van?
Vagy miért kell nézegetnem ha vak, öreg és beteg?
Miért kell tudnom azt, hogy szereti a rock zenét?
A válasz egyszerű. A világ nem csak rólad szól....
2021. júl. 24. 22:02
16/20 anonim válasza:
Nyugodtan megfoghatjátok egymas kezét,csak szeretitek az áldozati szerepet..Ugyanezt próbald meg Berlin arab lakta negyedében..Magyarországon hihetetlen ritka hogy egy meleg párt inzultus ér..Párizsba mindennapos...
2021. júl. 24. 22:05
17/20 anonim válasza:
#16 akkor miért nem Párizsba mennek tüntetni? Itt mindenki xarik az egészre pár politkust és a sleppjét kivéve, de azok se érdekelnek senkit.
2021. júl. 24. 23:00
18/20 anonim válasza:
Berlinben is van Pride..Ott is megy a rinyálás..Hozzáteszem Berlinben még van is oka mert a sok migráns agyonveri őket..Itthon sosem érdekelt hogy az alkalmazottam meleg vagy nem meleg..Ha jól dolgozik megbecsülöm,ha nem kirugom..Akár meleg,akár nem..Nálam egyenlőek..De nálunk tilos bármelyik oldalt propagálni..
2021. júl. 24. 23:12
19/20 anonim válasza:
Ha 2 férfi csókolózik az utcán, bár undorodom ettől, de törvény nem tiltja, csinálják.
Onnantól probléma, ha ezt normálisnak próbálják beállítani, és követendő példának, főleg kiskorúaknak.
2021. júl. 25. 00:06
20/20 anonim válasza:
#19: Senki nem akar senkit kötelezni arra, hogy azonos nemű embereket csókolgass.
Az meg, hogy megcsókolhatod akit szeretsz, az teljesen normális kéne hogy legyen. (bár szerintem nem nagyon kéne nyilvánosan egymást falnia sem hetero, sem homo pároknak)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!