Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Önök is jönnek ma a Pride-ra? ;)

Önök is jönnek ma a Pride-ra? ;)

Figyelt kérdés
A meleg büszkeség napja van és felvonulás lesz Budapesten.

2021. júl. 24. 13:34
A kérdező szavazást indított:
Ott a helyem!
Mentem volna, de más dolgom akadt.
Ott leszek ellentüntetőként.
Nem megyek, mert engem ez nem érdekel.
Nem megyek, mert félek (pl meglát valaki ott stb.)
45 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
41%

Ami felmerült bennem:

1. - Miért kell direkt ilyen provokatív formában kiírni a kérdést?

2. - Miért kell egyből ilyen formában válaszolni rá? Gondolom pont ilyen válaszokat vár a kérdező...

3. - Miért kell tovább fokozni a társadalmi feszültségeket.

Szerintem mindkét oldal szánalmas, akár kint lesz a kérdező a pride-on, akár nem, akár meleg, akár nem ez a kérdés olyan mintha pofonért könyörögnél.

Az ilyen emberek miatt nem lehet komolyan venni a melegeket, de az 1# válaszoló se semmi pont ennyire sikerült megosztani a társadalmat és ez csak fokozódni fog.

2021. júl. 24. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Van aki meleg. Legyen az szíve joga.

Büszke rá. Itt már kezd a dolog egy kicsit furcsa kenni, de egye fene.

Kimegy az utcára és fennen hirdeti. Na innentől kezdve a nem normális az egész.

2021. júl. 24. 14:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Csak egy mini-közvélemény kutatást szerettem volna a gyakorisok között. Nem láttam az első választ, már törölték.

Én olyan válaszokat várok, ahol az emberek leírják, hogy ott lesznek-e vagy sem és milyen indíttatásból.

2021. júl. 24. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
Én meleg vagyok, Pride helyett edzeni mentem, de ahogy most látom a hírekben hogy rekord mennyiségű ember van kint, egy kicsit bánom hogy lemaradtam a partyrol.
2021. júl. 24. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!