Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, hogy az utcán...

Miért baj az, hogy az utcán nem mehet 2 meleg ember csókolózva?

Figyelt kérdés
Amúgy meg mehetnek, senki nem tiltja, DE! onnantól kezdve, hogy én felvállalok valamit az utcán, onnantól tűrési kötelességem van, ha valakinek ez nem tetszik. Mindig lesz 1-2 hülye ember, aki beszólogat, ilyenkor kéne szépen befenyíteni őket, nem pedig megsértődni, aztán a pride-on elpanaszolni ezt.
2021. júl. 24. 21:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
26%

Mert nem normális.

A nudista embert is elfogadjuk, egészen addig ameddig nem közterületen éli ki az exhibicionista vágyait.

Indiában elfogadott,hogy az utcán kakil valaki, Magyarországon nem.

Vannak társadalmi normák.

2021. júl. 24. 21:28
 2/20 anonim ***** válasza:
74%
Az a legnagyobb baj, hogy az átlag férfiember egyfajta kettős mérce alapján viselkedik. Ha két lány csinálja, az gyönyörű szép, meg izgató, de ha két férfi, az undorító, meg ki kéne végezni őket, meg ilyenek.
2021. júl. 24. 21:28
 3/20 A kérdező kommentje:
1. Szerintem a NEM szócskát nem vetted észre a mondatban, azt kérdeztem, miért baj nekik az, hogy NEM mehetnek így:)
2021. júl. 24. 21:30
 4/20 anonim ***** válasza:
79%

Na most mehet vagy nem mehet? Mert magadnak sikerült ellentmondanod két mondatban.

A Pride és általában az LMBT-jogok melletti harc a diszkrimináció ellenességről szól: hogy ne egrecíroztassanak egy meleg párt ugyanazért, amiért hetero smacizók egy fél pillantást se kapnának.

Egyenlőséget várnak el, nem különjogokat.

Ez az állítás csak azokat idegesíti fel, akik legfeljebb arra hajlandóak, hogy ideig-óráig visszatartsák a homofóbiájukat és valójában azt hiszik, hogy jogos, ha a heteroszexuális jogai tovább nyúlnak a nem-heterokénál.

5/20 anonim ***** válasza:
17%

2#

Melyik férfiember?

Biztos nem az átlag.

Számomra ugyanolyan elítélendő, akár két férfi, akár két nő csinál ilyesmit.

Akinek ez tetszik, izgalomba hoz, az maga is beteg kicsit.

6/20 anonim ***** válasza:
100%
2-es igazad van! Ha valakit egy meleg pár zavar, akkor ne gerjedjen be lezbikusokra... Én is ehhez tartom magam. Hozzáteszem, ha egy hetero pár nyalja-falja egymást bármiféle diszkréciót nélkülözve, az is zavar. Nem azért, mert irígy vagyok, vagy bunkó, de szerintem az utcán ez nem fér bele.
2021. júl. 24. 21:31
 7/20 A kérdező kommentje:
2. Ki tiltja meg a 2 férfinak, hogy beverjen egyet a beszólogatónak? nem is kell különösebben jó fizikum hozzá, az ilyen ,, úriemberek,, akik finoman beszólogatnak, általában nem egy nagy Schwarzeneggerek..
2021. júl. 24. 21:32
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

felőlem smárolhatnak az utcán, max nem nézek oda

a csövesektől is a hányinger kerülget, mégsem zavarom haza őket

normális emberek tudnak békében együtt élni

2021. júl. 24. 21:34
 9/20 anonim ***** válasza:
33%

Kedves 4!

Azt az apró különbséget felejted ki,hogy egyik egy rendellenesség.

A rendellenesség és a nem rendellenes megtartásforma közé nem teszünk egyenlőségjelet.

Nyilván, normális ember nem fogja megrugdosni a mássággal rendelkezőket, ahogy egy 11 ujjal született embert sem kezdünk piszkálni.Viszont ahogy a 11 ujjal születés is egy rendellenesség, ugyanúgy a homoszexuális is az.

A heteroszexualitás az alap, a standard.

Még akkor is, ha egyes országokban ezt megkérdőjelezik.

2021. júl. 24. 21:36
 10/20 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%

"Ki tiltja meg a 2 férfinak, hogy beverjen egyet a beszólogatónak?"

A törvény?

2021. júl. 24. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!