Támogatnád, hogy az oltatlanok, ha kórházba kerülnek fizessék ki a kezelésük árát?
Figyelt kérdés
Rengeteg hülye oltásellenest látni. Nah ha ezek nem oltatják be magukat, és kórházi kezelésre szorulnak, fizessék ki a teljes ellátás költségét. Nem beszélve arról, hogy más területről kell orvosokat, nővéreket átirányítani, hogy ezeket az egyedeket kezeljék.
Nem azokról beszélek, akik EÜ ok miatt nem kaphatnak vakcinát (ebből kevés van), hanem azokról), akik nem akarják beoltani magukat, és ezzel indokolatlan terhet rónak az EÜ-re.
2021. júl. 23. 11:06
31/53 anonim válasza:
#30! Igen, kár, hogy se a szövegértés, se a földrajz, se a matek nem megy. Kezdjük ott, hogy én Angliáról írtam, ami nem a teljes Egyesült Királyság. De legyen. Ez a szám így 68%. A hivatalosan kiadott naponta frissülő statisztika alapján 54,6%.(Azt számítják oltottnak, aki 2 oltást kapott.) Szóval engedd el szerintem. Győzd meg magad, hogy 90, és biztonságban vagy😉
32/53 anonim válasza:
Volt már.nem kell minden héten kiírni a kérdést.
33/53 anonim válasza:
31-es: jó, Angliában 88%, ott van a cikkben :)
34/53 anonim válasza:
A dohányzást szerinte ne vedd ide, mert a dohányterméken akkora adó van, hogy hidd el, kitermeli bőven az eü.-s ellátását.1700 forintos cigin, kb. 1500 az adó.
35/53 anonim válasza:
#33! Jó, ezen elvitatkozhatunk még egy darabig, de teljesen fölösleges. Ha beírod Google-be a Covid világstatisztikai adatokat ki fogja adni, hogy a teljeskörűen oltottak aránya 55,1%. A lényeg mégiscsak az, hogyha igaz lenne, hogy az oltás véd a súlyos állapottól, akkor az oltott kórházban kezeltek száma nulla lenne. Mivel messze nem nulla, ő oltottként ugyanúgy foglalja az ágyat és kerül pénzbe, mint oltatlanul. Ha az "önhibát" vizsgálgatjuk, könnyen kiderülhetne, hogy ő focimeccsen járt, ahol lecsókolta a fél szektort, és ott fertőződött meg, amíg a mellette fekvő oltatlannak csak annyi bűne van, hogy átvette a levelét a tünetmentes postástól😉Akkor most melyiknek az "önhibája"? Az meg, hogy az Astra csak "60%-ban hatásos a delta ellen"... Fizettesük már ki vele is, miért Astrával oltatott, kérhetett volna kínait is😂(Mo.-ról beszélek). Ő hibája, nem? Na, ne röhögtessük már egymást. Kérdező még mindig nem válaszolt, mi legyen az oltási szövődményesekkel. Vajon miért?🤔
36/53 anonim válasza:
Én támogatom, hogy szüntessék meg a kötelező állami EÜ hozzájárulást (és nyugdíjjárulékot) és MINDENKI fizesse a magáét.
37/53 anonim válasza:
És meg is érkeztek a libertarizmus által okozott agyelsorvadásban szenvedők :D
38/53 anonim válasza:
Támogatnám, hogy a dohányosak, túlsúlyosak, alkoholisták is fizessenek mindenért, mert aktívan rombolják a testüket, amivel indokolatlan terhet rónak az EÜ-re, emellett a megromlott általános egészségi állapotuk növeli a COVID (és egyéb) fertőzés, illetve súlyos lefolyás kockázatát. Akár oltatlanok, akár nem.
39/53 anonim válasza:
Ha egészségügyi szakemberek, igazi gyakorló orvosok, nem WHO és társai orvos-politikusai annyira nem bíznak az oltásokban, hogy feladják a karrierjüket, akkor nekem is jó oltatlanul.
Ennyit arról, hogy mennyi 2+2.
40/53 anonim válasza:
Én azt támogatnám, ha az oltottak kerülnek korházba, akkor ők fizessék a kezelésük árát, hiszen ők közpénzből megkapták a csodaszérumot, tehát rájuk már költött a nép, nekik már nem szabadna megbetegedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!