Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kormányváltás után támogatnád...

Kormányváltás után támogatnád a gender semleges személyigazolványok bevezetését?

Figyelt kérdés

Argentínában van ilyen:

[link]

Azért ez a ciki amikor már egy latin amerikai ország is leköröz minket az emberi jogokban. Nem tudom ki fog megelőzni minket következőleg, talán Afrika?

2021. júl. 23. 09:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
59%

Ez nem emberi jog hanem emberi hülyeség.

Aki azt mondja hogy a gendersemlegesség a normális, először nézzen le a két lába közé.

2021. júl. 23. 09:21
 2/23 anonim ***** válasza:
71%
Nekem mindegy, külföldön már most van olyan, hogy nem tesznek önéletrajzra fényképet, hogy emiatt senkit ne érjen diszkrimináció.
2021. júl. 23. 09:23
 3/23 anonim ***** válasza:
53%
Mire jó a gendersemlegesség?? Hülyeség az egész!
2021. júl. 23. 09:23
 4/23 anonim ***** válasza:
73%
Ez konkrétan semmit nem változtat. Annyi hogy igénylésnél választhatóvá tesz egy harmadik X nemet, ha se férfinak, se nőnek nem érzi magát az illető. Simán jöhet
2021. júl. 23. 09:29
 5/23 anonim ***** válasza:
39%
IGEN! Így COVID után pont erre van/lesz szükség, tovább távolodni a normalitástól. Lehet nektek nem tűnik fel, de egyre inkább hasonlít a mai balliberalizmus az általatok annyira gyűlölt nácizmusra, olyan tekintetben, hogy ti is félreállítjátok aki nem ért veletek egyet, nálatok ez csak azért nagyobb bűn mert ti közben hirdetitek a szólásszabadságot és az elfogadást, ennek ellenérre tiltjátok az embert facebookról és más közösségi oldalról, ha nem tetszik amit írt.
2021. júl. 23. 09:37
 6/23 anonim ***** válasza:
60%

Támogatom.

Pl. elég nagy baromság az, hogy iratokban olyan kérdés van, hogy leánykori név... Férfi vagyok, és megváltoztattam a nevem! Születési név kell!

Az apja, anyja is hülyeség, "szülő" a lényeg

Mondjuk, azt, hogy nemet kérdeznek, csak annyiból van értelme, mert külföldön lehet, hogy nem tudják, hogy a Geszte az férfi vagy női név, és mondjuk egy levélben ciki lenne rosszul írni róla/neki.

Mondjuk, nyelvtanban a magyar áll fényévekre a többiek előtt, nincs a nyelvtanban más névmás a nőre és a férfira. Mégse lett ettől senki férfiatlanabb vagy nőietlenebb.

Tehát én annak látnám értelmét, hogy legyen egy nemzetközi egységesítés amiben a nyelvtanban eltörlik a nemre vonatkozó névmások kölönbözőségét, a tárgyaknak a nemét.

Aztán persze akkor már lesz értelme a gendersemleges iratoknak.

#1 Ez akkora tipikus baromság, mint azt állítani, hogy csak kétféle kromoszóma van, férfi (XY) és női (XX).

Fogadjunk, hogy ezekről nem hallottál:

Turner-szindróma

(X0)

Tripla X szindróma

(XXX)

Klinefelter szindróma

(XXY)

Dupla Y szindróma

(XYY)

2021. júl. 23. 09:44
 7/23 anonim ***** válasza:
75%
Engem ez nem nagyon érdekel. Csak a margóra jegyzem meg, Afrika nem egy ország, hanem egy földrész, kontinens.
2021. júl. 23. 09:49
 8/23 molnarmarcell21 ***** válasza:
73%
Nem, egyszerűbb lenne leszedni a nemet. Semmi értelme. A személyi igazolvány száma azonosít mindenkit egyedi módon, felesleges a fénykép és egyéb azonosítók.
2021. júl. 23. 09:50
 9/23 anonim ***** válasza:
55%

#5 Hú, te nagyon beteg vagy...

Tehát valaki azért válik nácivá, mert tiltják azokat az ismerőseiket, akik olyat írnak, ami nem tetszik nekik. Mintha ilyen a konzervatívok között soha nem fordulna elő. Ja te olyat írsz, ami nekik tetszik, szóval téged nem tiltanak, ennél fogva nem is létezik.

:D

Sajnos te félreértelmezed a szólásszabadság és a liberalizmus szó jelentését.

2021. júl. 23. 09:50
 10/23 anonim ***** válasza:
73%

Én mondjuk átnevezném, neme helyett "születésekor elsőnek megállapított neme" mezőre, és aztán csináltatnék egy opcionálisan megadható, "neme" mezőt.

Így, ha valaki kitalálja, hogy ő 30 éves 60 helyett, akkor csak odabiggyesztenek egy "születéskor megállapított születési dátuma" mezőt és nem kell újrakezdeni az egészet.

2021. júl. 23. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!