Kormányváltás után támogatnád a gender semleges személyigazolványok bevezetését?
Argentínában van ilyen:
Azért ez a ciki amikor már egy latin amerikai ország is leköröz minket az emberi jogokban. Nem tudom ki fog megelőzni minket következőleg, talán Afrika?
Ez nem emberi jog hanem emberi hülyeség.
Aki azt mondja hogy a gendersemlegesség a normális, először nézzen le a két lába közé.
Támogatom.
Pl. elég nagy baromság az, hogy iratokban olyan kérdés van, hogy leánykori név... Férfi vagyok, és megváltoztattam a nevem! Születési név kell!
Az apja, anyja is hülyeség, "szülő" a lényeg
Mondjuk, azt, hogy nemet kérdeznek, csak annyiból van értelme, mert külföldön lehet, hogy nem tudják, hogy a Geszte az férfi vagy női név, és mondjuk egy levélben ciki lenne rosszul írni róla/neki.
Mondjuk, nyelvtanban a magyar áll fényévekre a többiek előtt, nincs a nyelvtanban más névmás a nőre és a férfira. Mégse lett ettől senki férfiatlanabb vagy nőietlenebb.
Tehát én annak látnám értelmét, hogy legyen egy nemzetközi egységesítés amiben a nyelvtanban eltörlik a nemre vonatkozó névmások kölönbözőségét, a tárgyaknak a nemét.
Aztán persze akkor már lesz értelme a gendersemleges iratoknak.
#1 Ez akkora tipikus baromság, mint azt állítani, hogy csak kétféle kromoszóma van, férfi (XY) és női (XX).
Fogadjunk, hogy ezekről nem hallottál:
Turner-szindróma
(X0)
Tripla X szindróma
(XXX)
Klinefelter szindróma
(XXY)
Dupla Y szindróma
(XYY)
#5 Hú, te nagyon beteg vagy...
Tehát valaki azért válik nácivá, mert tiltják azokat az ismerőseiket, akik olyat írnak, ami nem tetszik nekik. Mintha ilyen a konzervatívok között soha nem fordulna elő. Ja te olyat írsz, ami nekik tetszik, szóval téged nem tiltanak, ennél fogva nem is létezik.
:D
Sajnos te félreértelmezed a szólásszabadság és a liberalizmus szó jelentését.
Én mondjuk átnevezném, neme helyett "születésekor elsőnek megállapított neme" mezőre, és aztán csináltatnék egy opcionálisan megadható, "neme" mezőt.
Így, ha valaki kitalálja, hogy ő 30 éves 60 helyett, akkor csak odabiggyesztenek egy "születéskor megállapított születési dátuma" mezőt és nem kell újrakezdeni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!