Ha Radics Peti politikailag független akkor miért csak a kormányt parodizálja ki?
Félre értés ne essék, szeretem Radics videóit és a Fidesz paródiás videóin is nevetek, de miért hazudja azt hogy politikaialg független amikor egyértelmű hogy nem az?
(Nem vagyok kíváncsi politikai vitára 100 oldalon keresztül hogy ki a jobb vagy ki nem, vagy hogy jaaj csúnya ellenzéki összefosás meg jaaj csúnya Fidesznyikes buta parasztok és az olyan válaszok sem érdekelnek hogy azért mert a fidesz egy vicc és ezért a legkönnyebb azt parodizálni)
Ez egyszerű. Mindenki az aktuális kormánypártot parodizálja, arra vevők a népek, ők az ismertek.
Nézz körül humorista szekcióban, ők se igazán az ellenzéket parodizálták a történelem folyamán.
Azért, mert a politikai humor már csak olyan, hogy mindíg a hatalmon lévőket célozza, mert az ő viselt dolgaik képesek megnyomorítani az embereket.
Nézd meg mondjuk Bödőcs Tibit. A Gyurcsány éra alatt Fletó is megkapta az ívet vastagon.
Áhh értem.
Köszönöm a válaszokat ^^
Szegény ellenzékkel már leginkább úgy van mindenki, hogy nem elegáns rugdosni a döglött oroszlánt. Valamelyik humorista is nyilatkozta pár éve, hogy fikázná ő a baloldalt is, ha lenne.
De egyébként igaz, ami igaz, attól, hogy egy politikus éppen nincs hatalmon, még politikus. Így tudomásul kell vennie, hogy minden nyilatkozata és cselekedete kritika vagy humor alapját képezheti. Nincs olyan szabály, hogy csak a kormányt szabad szidni, vagy csak a kormányt elegáns szidni. Itt szerintem sok ember attól is tart, hogy ha egy rossz szót is szól a Szent Ellenzéki Összefogásra, akkor már érkezik is a hőbörgő farhátkommandó és habzó szájjal kezdik szidni, hogy a kormány megrendelésére dolgozik, esetleg nem is demokrata és egyéb vérlázító degeneráltságok. Ugyan nem humoristák, de nézd meg egyszer, hogy mit kap Schiffer, Puzsér, vagy Hont a Facebook-postjai alatt nap, mint nap az ún. "demokrata szavazóktól". Agyhalál. Így aztán meg is értem azt, aki inkább ezt ki szeretné hagyni, és biztosra megy: azaz kizárólag a Fideszt szidja, az ellenzéki politikusok nyilvánvaló hülyeségeiről pedig leginkább tudomást sem vesz. Ilyen sajnos a ballib szekta. Bezzeg fordított esetben a Heti Hetes egész évben gyalázhatta a Fideszt 2002 és 2010 között is (amikor azok ellenzékben voltak), azzal ugye semmi gond nem volt. :)
Pedig nagyon egyszerű a magyarázat. Műsort csinál. Ennyi év után már tudja, hogy mire vevők a nézők. Ez a téma népszerű, ezért ezt csinálja. Neki az a legjobb, ha minél többen nézik a videóit. Ez a hobbija, egyben a munkája, a megélhetése.
Saját döntése volt, egyik párt sem fizeti ezért.
Mostanában megkörnyékezték valakik (vagy csak trollkodott vele valaki), hogy egy nagyobb összeget adnak neki, ha a választásig nem csinál politikai témájú paródiákat. Ha elfogadja, akkor lett volna függő, attól a politikai oldaltól, amelyiktől a pénzt ajánlották.
Vannak olyan videósok és egyéb influenszerek, akik szemrebbenés nélkül elvették a pénzt azért, hogy az egyik kormánypárt szekerét tolják, ők azok, akik nem függetlenek. Ez most nem kritika volt, lelkük rajta (bár igen, ja, gáz, ha a kormánynak már fizetnie kell azért, hogy jó színben tűnhessen fel). Csak a függő és a független közötti különbséget mutattam be.
Radicsnak jó pont, hogy nem adta el magát.
A kormány kormányzik már 12 éve teljes hatalommal (2/3).
Az ellenzék meg egy nagy nulla már 12 éve.
Már-már hullagyalázás lenne, ha a nevetséges, félholt állapotban lévő ellenzéket parodizálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!