Van itt olyan, aki 2018-ban még semleges vagy akár Fideszes szimpatizáns volt, de 2022-ben már az Ellenzéki Összefogásra fog szavazni? Miért?
Magyarország az diverzifikált vakcinabeszerzés miatt gyorsabban oltott, mint a többi EU-s ország, hamarabb nyithattunk, és nálunk most az egyik leggyengébb a járvány az egész EU_ban. A többlethalálozásban az EU átlaga körül vagy az alatt mozgunk.
"A három legmagasabb többlethalálozás Spanyolországban (18,9 százalék), Olaszországban (17,6 százalék) és Belgiumban (17 százalék) volt. Magyarországon 8,7 százalékos emelkedéssel az EU-átlagnál (11,5 százalék) alacsonyabb növekedés volt tapasztalható,"
Én az MSZP - re szavaztam, de amikor tönkre tették és eladósították az országot, az embereket (svájci frank hitelek tömegével) azóta vagy a fideszre szavazok, vagy attól még jobboldalibb pártra.
Az, hogy Gyurcsányék még mindig nincsenek börtönben és még akár újra választást nyerhetnek az amerikai támogatásnak köszönhetik.
Hát én eddig vagy nem szavaztam, vagy nem a Fideszre.
A mostani ellenzék viszont ( Gyurcsánnyal és Jakabbal az élen) "rávett" arra az utóbbi 1 évben, hogy jövőre elmegyek szavazni, és életemben először a Fideszre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!