Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád, hogy az oltatlanok...

Támogatnád, hogy az oltatlanok, ha kórházba kerülnek fizessék ki a kezelésük árát?

Figyelt kérdés

Rengeteg hülye oltásellenest látni. Nah ha ezek nem oltatják be magukat, és kórházi kezelésre szorulnak, fizessék ki a teljes ellátás költségét. Nem beszélve arról, hogy más területről kell orvosokat, nővéreket átirányítani, hogy ezeket az egyedeket kezeljék.

Nem azokról beszélek, akik EÜ ok miatt nem kaphatnak vakcinát (ebből kevés van), hanem azokról), akik nem akarják beoltani magukat, és ezzel indokolatlan terhet rónak az EÜ-re.

2021. júl. 23. 11:06
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem így is utálják egymást az emberek, felesleges tovább szítani a tüzet. Nem utálkozni kéne, hanem együttműködni, pont ezt kellet volna kiváltsa a COVID, mégis az ellenkezőjére sült el.
2021. júl. 23. 11:29
 12/53 anonim válasza:
50%

Te is tartsd tiszteletben másokét! Ha valaki nem akarta magát beoltatni akkor nem! Nem kell azt nézni, hogy na hol is tudunk ezekkel kitolni"? "

Érdekes az oltatlanok mért nem bántják az oltottakat!?

2021. júl. 23. 11:30
 13/53 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Ha a sarcolás jól esett az államnak, akkor tegyen is valamit a sarcokért - amikor ez szükségessé válik!
2021. júl. 23. 11:32
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, kérdező, mindenkinek megvan a véleménye az oltásról, a járványkezelésről. A TB-t azért fizetjük, hogy ellássanak, ha bajunk lesz. Más kérdés, hogy milyen minőségű ellátást kapunk. De azért nézd meg, mi van pl. az USA-ban, ha beteg leszel. Ott nincs TB.
 15/53 anonim ***** válasza:
92%
Rendben, de akkor te is fizesd ki az ellátást ha kificamodik a bokád, eltörik valamid, vagy bármi bajod lesz a saját hibádból. Elvégre értékes erőforrást vonsz el azoktól, akik nem önhibájukból kerülnek oda. Ki tudja, lehet pont miattad fog meghalni valaki amiért elvetted tőle az ellátását biztosító személyt.
 16/53 anonim ***** válasza:
34%
Az oltást is kifizettetném aki ezután akarja magát oltani és felnőtt.
2021. júl. 23. 11:33
 17/53 anonim ***** válasza:
47%
Én már voltam covidos.Engem is beakartak utalni a kórházba.Kerek-perec megmondtam,hogy nem megyek.Mielott elkaptam elotte se akartam magamnak semilyen kiserleti szert beadatbu,(oltasnak nem nevezbem),azóta se vàltozott a véleményem,bár elvileg már elértem a természetes immunitast,deha mégis elkapnám újra,akkor se hagynám,hogy be igyenek a kórházba,szòval nem fizetej en senkinek semmit.
2021. júl. 23. 11:47
 18/53 anonim ***** válasza:
40%
Támogatnám, de azt is, hogy aki beoltotta magát és bármi baja lesz, azt se lássák el, mert egyrészt saját döntés, másrészt ha olyan hülye a szervezete, hogy az oltás ellenére is rosszul van, akkor mindegy érte
2021. júl. 23. 11:47
 19/53 anonim ***** válasza:
92%

Felfoghatnám a hülye fejeddel hogy te a NAGYON szűk kisebbség tagja vagy mindössze, akiknek ez a fétise

A lakosság 80%-a meg nem tart erre igényt lásd szavazás. Ugye milyen fránya dolog a demokrácia?

És eddig miért fizették ők ugyanúgy a tb-t? Visszaviszeted előtte nekik?

Mi van a dohányossal?

Mi van az elhízottal?

Mi van a drogosokkal?

2021. júl. 23. 11:58
 20/53 anonim ***** válasza:
73%
18#-ra: Nem mindig van az embernek választása, ráadásul, ha mélyebben belegondolsz, akkor azt is beláthatod, hogy sok esetben pontosan azért kényszerítik ki a munkáltatók az oltás beadatását az alkalmazottjaikból, hogy a közösséget, - amelybe adott esetben bele tartozunk mi ketten is, - minél kisebb eséllyel fertőzhessék meg nagyüzemben. Például az egészségügy és élelmiszer- vagy a vendéglátó ipar olyan terület, ahol komoly átfertőzési hullámokat lehet elindítani, ill. fenntartani. Gondolom, te sem lennél boldog, ha - kedvező esetben - tudna fogadni a szakorvosod a lúdtalpaddal és az asszisztensnője koronázna meg! Nem kell ehhez komoly iskolai végzettség, hogy felfogja az ember!
2021. júl. 23. 12:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!