Támogatnád, hogy az oltatlanok, ha kórházba kerülnek fizessék ki a kezelésük árát?
Rengeteg hülye oltásellenest látni. Nah ha ezek nem oltatják be magukat, és kórházi kezelésre szorulnak, fizessék ki a teljes ellátás költségét. Nem beszélve arról, hogy más területről kell orvosokat, nővéreket átirányítani, hogy ezeket az egyedeket kezeljék.
Nem azokról beszélek, akik EÜ ok miatt nem kaphatnak vakcinát (ebből kevés van), hanem azokról), akik nem akarják beoltani magukat, és ezzel indokolatlan terhet rónak az EÜ-re.
21-es: miért hazudsz? Az oltás nagyságrendekkel csökkenti a fertőzés esélyét, és ugyanez igaz a súlyos lefolyású esetekre is.
Forrás: [link]
#10! Attól nem lesz olcsóbb az ellátása, mert nem önhibájából betegszik meg, szóval ez irreleváns. Ráadásul ő még kapott 2-3 szart se érő oltást is, ami a látszat ellenére nem ingyen van, noha ő nem fizetett érte. Tippelj, kik fizetik. Szóval te azt várod el, hogy ő ne fizesse az én kezelésemet szükség esetén, de én finanszírozzam az ő kis hobbiját. Milyen alapon? A másik, hogy akkor ugye azoknak, akik fizetik a TB-t, de nem kerülnek kórházba, sőt orvoshoz se járnak, max. magánba, azoknak minden évben visszafizetik a TB-t? Megsúgom, nem. A TB rendszer nem így működik, szóval ha ennyire innovatív vagy oldd már meg ezt is légyszi, hogy ne én fizessen a beteges Béla bácsi kezeléseit. LOL.
De a lényeg fölött érdekes módon elsiklottál(nem meglepő, így szoktátok). Akkor ugye minden oltási szövődményesnek fizetnie kell az ellátásáért? Egyértelmű, hogy önhiba, hisz nincs olyan oltási szövődmény, ami oltás nélkül jelentkezik, az oltást meg ő akarta.
#23! Akkor áruld már el légyszi, mit keresnek a kórházakban!
Hű ez az oldal a szellemi pöcegödör legmélye. Olvasni és gondolkodni nem tudó arcok tömege.
Haver, ne röhögtesd már ki magad:
"Rendben, de akkor te is fizesd ki az ellátást ha kificamodik a bokád, eltörik valamid, vagy bármi bajod lesz a saját hibádból. Elvégre értékes erőforrást vonsz el azoktól, akik nem önhibájukból kerülnek oda. Ki tudja, lehet pont miattad fog meghalni valaki amiért elvetted tőle az ellátását biztosító személyt."
Te balesetről beszélsz, még a különbséget sem érted, de a bevezető szöveget sem sikerült felfognod.
A Covid fertőzés esélyét csökkenti az oltás, a lefolyásának a tünetei enyhíti, nagy eséllyel nem fogsz lélegeztetőgépre kerülni oltottként. Míg aki élből elutasítja a beadást, az nagyobb eséllyel kerül kórházba/találkozik súlyosabb lefolyással, tünetekkel, ez nem vélemény kérdése, hanem mért adatok. De ebben az országban így működik a dolog, kedvezményeket kellett adni az oltáshoz, mint a kisgyerekeknek, "ha kitakarítasz mehetsz játszani."
De megtudtam, hogy a demokrácia kb. 30 gyakori kérdések válaszadóból áll. :DD Ez aztán a mérce.
Amúgy hasonló dolgokat olvastam egy fideszes facebook csoportban, ahová röhögni járok, nah ott megnéztem a válaszadókat: nyugdíjas, 8 általános vagy szakmunka, nulla önálló gondolkodással, trianonos háttérkép, nevetségesek.
Igazából pont a védőoltások miatt lehettek itt, és írogathatjátok a butaságotokat, mert gyerekkorotokban beadtak nektek egy valag vakcinát, és többet között emiatt maradtatok életben, sajnos.
Igen, aki ennyire buta, hogy magát és mást szándékosan veszélyeztet, akkor fizesse ki az ellátás költségét, kb. egy évig egy családtagom nem tudott normális orvosi kezelést kapni, mert tömve voltak a kórházak covidosokkal, DE akkor még nem volt vakcina, így érthető volt, de most már nem ez a helyzet. Vajon ha az oltatlanok tömegével fognak kórházba kerülni, akkor mennyiben fogják elszívni a más osztályok orvosait, akik emiatt nem tudnak esetleg műteni, vagy dialízist, kemoterápiát végezni?
A dohányt meg alkoholt idekeverni felesleges, Covidról van szó, nem cigizésről.
Értelmi szintje néhányaknak teljesen nulla, de inkább negatív.
#26! Te mit ittál? Angliában majdnem 60% oltott. Kb.ugyanannyi, mint nálunk. De csatoljál már légyszi egy statisztikát, ami szerint 90. Nagyon érdekelne. Hátha közben rájössz, hogy álmodtad.😉
Amúgy Astrával ÉS Pfizerrel oltottak.
29-es: BBC jó lesz?
"So far, more than 46 million people have had a first vaccine dose - nearly 90% of the adult population - and more than 36 million - about 70% of adults - have had both doses."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!