Más is van úgy, hogy elfogadónak tartotta magát de már most inkább undorodik az egész LMBT nyomulástól?
Hagyományosan liberális vagyok szülői részről is, bár már ez is szitokszó lassan. Nálunk mindenki elfogadásra nevelt mindenkit, viszont amerre ez az egész mai LMBT irány már terjed, az számomra már inkább a gyomorforgató kategória.
Láttam egy videót ahol egy transznemű szakállas férfi világra hoz egy gyereket, akit aztán a transznemű nő anyja szoptat, akinek a melléből nem jön tej. Nem is tudom engem valami nagyon nyomasztó érzés kerülgetett. Lehet mondani hogy ez csak külföldön van de nem tudom miből gondoljuk hogy amit kinn megcsinálni a mozgalom azt itthon majd nem fogja?
Illetve akkor most van bajuk ezzel van nincsen? Mert senki nem szólal fel köztük hogy bocs gyerekek álljunk már le... Teljes ideológiai káosz, ami már kezd nem az egyenlőségről szólni szerintem amikor egy ártatlan gyereket odavetnek ennek...
20
Igen ez is egyfajta ócska érzékenyítős trükk, szeresd meg őket, aztán ha már biztos benne hogy nézed, akkor kapod az ideológiát, meg az érzékenyítés. Én pl ezért nem nézek már új filmeket meg sorozatokat. Gusztustalan ami van bennük, nem csak a melegek kapcsán hanem amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!