Más is van úgy, hogy elfogadónak tartotta magát de már most inkább undorodik az egész LMBT nyomulástól?
Hagyományosan liberális vagyok szülői részről is, bár már ez is szitokszó lassan. Nálunk mindenki elfogadásra nevelt mindenkit, viszont amerre ez az egész mai LMBT irány már terjed, az számomra már inkább a gyomorforgató kategória.
Láttam egy videót ahol egy transznemű szakállas férfi világra hoz egy gyereket, akit aztán a transznemű nő anyja szoptat, akinek a melléből nem jön tej. Nem is tudom engem valami nagyon nyomasztó érzés kerülgetett. Lehet mondani hogy ez csak külföldön van de nem tudom miből gondoljuk hogy amit kinn megcsinálni a mozgalom azt itthon majd nem fogja?
Illetve akkor most van bajuk ezzel van nincsen? Mert senki nem szólal fel köztük hogy bocs gyerekek álljunk már le... Teljes ideológiai káosz, ami már kezd nem az egyenlőségről szólni szerintem amikor egy ártatlan gyereket odavetnek ennek...
Légy szíves írj néhány filmcímet, amiben zavaróan jelennek meg a melegek. Én nagyon ritkán nézek filmeket, nem ismerem őket.
Az elmúlt 10 év legnézettebb filmjei:
2011: Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2
2012: The Avengers
2013: Frozen
2014: Transformers: Age of Extinction
2015: Star Wars: The Force Awakens
2016: Captain America: Civil War
2017: Star Wars: The Last Jedi
2018: Avengers: Infinity War
2019: Avengers: Endgame
2020: Demon Slayer: Mugen Train
Javítsatok ki, ha tévedek, de egyikből sem rémlik nyílt homoszexualitás, heteró viszont kifejezetten volt pl. a Harry Potterben, Transformers-ben, Amerika kapitányban, Bosszúállókban.
13
a fenébe, hogy hetero emberek vannak a filmeken... há mi ez már? :D jó hogy nem mindjárt adolf hitlerekből a teljes statisztagárda. fujj de csúnya nácik
a hetero nem baj, a meleg igen. ennek pedig az az oka, hogy a hetero az felsőbbrendű!
hopppppáááá jujjj mit mondtam. náci vagyok fujj :DD
Egy homokos képes a fajfenntartásra? Nem! A hetero képes rá? Igen! 50000 forintos kérdés. melyik a hasznosabb ezek alapján? Jujj a heteró.
Logika, biológia, evolúció szégyeljétek magatokat, homofóbok vagytok!
Én azt látom hogy a sorozatokban a 4-5-6. rész környékén dobják be a meleg szálat, amikor már megtetszett a sorozat.
Pl The Magicians, Star Trek, meg még jópár, de nem tudom a címeket.
Engem zavar. Öncélú, semmit sem ad hozzá, csak a divat-buz1skodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!