Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lépünk ki végre az...

Miért nem lépünk ki végre az Európa Unióból ha egész más az értékrendünk?

Figyelt kérdés
Állandóan megy a Brüsszelezés... EU miket kötelezettszegési eljárást indít ellenünk, mert igen unió lmbtq párti mi meg nem, de nem kötelező az EU-hoz tartozni, Brexit már volt miért ne lehetne Hunexit..
2021. júl. 14. 15:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%
Mert nem jönne onnan a zsozsó!
2021. júl. 14. 15:23
 2/26 anonim ***** válasza:
73%

Mert, akkor nem lenne segély nektek. Lenézitek folyamatosan a cigányokat, holott ugyanolyanok vagytok.

Az EU-ba beilleszkedni nem akartok, nem tartjátok be a törvényeket, de kilépni nem akartok, mert akkor éhen haltok.

2021. júl. 14. 15:24
 3/26 anonim ***** válasza:
82%
Erről külön előadást fog tartani Lölő a Harvard-on, a köz- és szövetségi pénz lopás tanszéken mint professzor.
2021. júl. 14. 15:26
 4/26 anonim ***** válasza:
77%
Én sem értem, hogy miért zavarja az Eu-t, hogy az eu-s pénzek nagyrészét ellopják...
2021. júl. 14. 15:27
 5/26 anonim ***** válasza:
22%

"Én sem értem, hogy miért zavarja az Eu-t, hogy az eu-s pénzek nagyrészét ellopják..."

Azért mert nem fejlesztésekre költik és ez nekik JÓ. Nem leszünk nekik konkurencia, nem fejlődünk, örökre olcsó munkaerő ország leszünk és jó felvásárlópiac olyan kajákra amit németben már a háziállatoknak sem adnak.

Szerintem ki is van adva az ukász a Figyónak, hogy lopják el és költsék valami full kretén értelmetlen dologra. Nem fejleszthetnek.

2021. júl. 14. 15:29
 6/26 anonim ***** válasza:
64%
Mert az UNIO-s zsozsetta az kell orbancsnak, nem elég neki amit itthon ellop.
2021. júl. 14. 15:32
 7/26 anonim ***** válasza:
45%
Mert nem az értékrend miatt léptünk be.
2021. júl. 14. 15:38
 8/26 anonim ***** válasza:
24%
Mert nem ez az érdekünk. Meg kell próbálni valakinek az EU-t megőrizni a józan ész határain belül, bár ez egyre nehezebbnek tűnik. Amúgy nem a magyarok értékrendje tolódott el, hanem az EU válik egyre inkább libsik, muszlim bevándorlók, pederaszták és hasonlók zavaros gyűjtőhelyévé.
2021. júl. 14. 15:41
 9/26 anonim ***** válasza:
63%
ne aggódj csak idő kérdése
2021. júl. 14. 15:50
 10/26 A kérdező kommentje:
8. Igen ilyen értékrendü az EU, és nem egy ilyen kis ország fogja megváltoztatni az értékrendet, szóval ilyen különböző nézetekkel ne akarjunk már eu tag lenni
2021. júl. 14. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!