Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lépünk ki végre az...

Miért nem lépünk ki végre az Európa Unióból ha egész más az értékrendünk?

Figyelt kérdés
Állandóan megy a Brüsszelezés... EU miket kötelezettszegési eljárást indít ellenünk, mert igen unió lmbtq párti mi meg nem, de nem kötelező az EU-hoz tartozni, Brexit már volt miért ne lehetne Hunexit..
2021. júl. 14. 15:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, tisztában vagy azzal, hogy ami az országban épül fejlesztés, az nagyrészt EU pénzekből épül? Ezek nélkül kb. semmi nem épülne itt.

Nem véletlen, hogy Orbán mindig mondja, hogy nem akarnak kilépni, mert ő tisztában van azzal, hogy mennyi pénz jön, illetve hogy ami abból épül, a saját érdemének mutatja fel. Amíg jön pénz, addig nem fogunk kilépni.

2021. júl. 14. 16:00
 12/26 kovpet ***** válasza:
54%
Szerencsére egyáltalán nem más az értékrendünk.
2021. júl. 14. 16:03
 13/26 anonim ***** válasza:
76%

" ha egész más az értékrendünk?"

A fideszeseké a gyűlölet értékrendje, ne azonosítsuk velük az összes magyart.

A fideszes azt gyűlöli, akit Orbán éppen kijelöl neki. Ha Orbán azt mondaná, hogy az LMBTQ nagyszerű dolog, akkor itt áradoznának arról a fideszesek.

2021. júl. 14. 16:09
 14/26 anonim ***** válasza:
18%

Alapvetően az Unió megváltoztatása a cél.

Nem a kilépés

A brexit mindenkinek hatalmas veszteség volt.

A liberális vezetők mégis úgy viselkednek mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne hogy a tagok menekülnek az unióból

Vagy éppen értékes tagokat zárnak ki

2021. júl. 14. 16:13
 15/26 anonim ***** válasza:
65%
a tied más, költözz sziveriaba, én maradok
2021. júl. 14. 16:13
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

14: a britek nem az LMBTQ miatt léptek ki, hanem egy ottani hazug kampány miatt, amiről utólag kiderült, hogy hazudtak benne, illetve Cameron csak a népszerűségszerzés érdekében írta ki, eszébe sem jutott, hogy győzhet a kilépés.

Most meg a britek akarják a korábbi előnyöket a kötelezettségek nélkül.

2021. júl. 14. 16:17
 17/26 anonim ***** válasza:
9%
undorító ez az lmbtq nyomulás akkor is
2021. júl. 14. 16:35
 18/26 anonim ***** válasza:
83%
Mert még nem építettük ki a nemezsátorkészítő-, a kordékészítő-, a gulyatartó gyárat.
2021. júl. 14. 18:26
 19/26 anonim ***** válasza:
83%
Nekem jó az EU, én nem akarok kilépni.
2021. júl. 14. 19:52
 20/26 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is jó az EU. engem neléptessen ki senki, mitképzelnek ezek hogy szidják az EU-t közbe meg aligvárják hogy ellophassák az EU pénzét. Mocskosak, tolvajok, ezekkel én nemvagyok hajlandó még szóbaállni sem..
2021. júl. 15. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!