Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg kötelezővé teszik az...

Tényleg kötelezővé teszik az oltást?

Figyelt kérdés
Én annak nem lennék ellenére, ha kötelezővé tennék, de csak akkor, ha mindenki választhat, hogy milyet adat be. Én kínait és oroszt nem vagyok hajlandó, bármi lesz is.

2021. júl. 22. 15:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Sokan vannak a kötelező oltás mellett, de az én tippem hogy nem lesz kötelező.
2021. júl. 22. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:
79%
Az EÜ dolgozóknak már más EU-s országban is kötelező (lesz). Tehát valószínűleg nálunk is velük kezdik. Az más kérdés, hogy alig érint valakit, mert ők elsőként kérhettek oltást és szinte mindenki be is oltatta magát.
2021. júl. 22. 17:03
 13/13 anonim ***** válasza:
88%

Természetesen ez úgy lesz kitalálva, hogy neked kell továbbra is önként beoltatnod magad, ha olyan tevékenységben foglalkoztat munkáltató, vagy foglalkoztatod magad, ahova szakmai kamara előír majd oltást.

Pl. ha Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara előírja, hogy minden egészségügyi szakdolgozói tevékenységhez kötelező lesz a covid elleni oltás, akkor egyéni vállalkozóként is csak úgy végezhet valaki gyógytornász tevékenységet, ha be van oltva.

2021. júl. 22. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!