Tényleg kötelezővé teszik az oltást?
Én biztos nem adatok be magamnak semmit, eröszakkal pedig nem adhatnak be. Ha egyébként a "corona vírus súlyosságának" csökkentésére kiefjelszett inekcióval ebadható kísérleti fázisban lévö szerekre gondolsz, azokat nem nevezném oltásnak, mivel éppúgy elkaphatod töle a betegséget, és éppúgy tovább is adhatod. Az oltásoknak pont az a lényege, hogy a vírusoknak továbbadását és elkapását akadályozzák meg.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy több ismerösöm is, köztük olyanok is, akik a nyugati kísérleti szerek lettek beadva , hogy a beadásuk utánni napokban höemelkedésük, lázuk volt, felfájásuk, levertségük, fáradságuk volt volt. Én túl vagyok már a Corona víruson, és kb pont ezek voltak a tüneteim. Akkor minek adasska be magamnak akármit, ha azok ugyanazokat a tünetek produkálják, mint maga a betegség?
Tegyék!
Erre várok. Ha kötelező, akkor garantáltan biztonságos. Azt jelenti, hogy vállalják értem felelősséget. Akkor rögtön beadatom, amennyit akarnak. Hamarabb nem.
Fogyatékos idiótának sem kötelező lenni, mégis az vagy
#5-nek annyira felment a pulzusa az oltás említésétől hogy írni is elfelejtett
#tard
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!