Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg kötelezővé teszik az...

Tényleg kötelezővé teszik az oltást?

Figyelt kérdés
Én annak nem lennék ellenére, ha kötelezővé tennék, de csak akkor, ha mindenki választhat, hogy milyet adat be. Én kínait és oroszt nem vagyok hajlandó, bármi lesz is.

2021. júl. 22. 15:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Az elég merész lenne ha a kötelező oltás típusât a jelenlegi vakcinahelyzetben nem lehetne megválasztani
2021. júl. 22. 15:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mivel OV elsődleges célja az újraválasztása/szavatmaximálás, ezért sem megeősíteni, sem kizárni nem lehet az oltás kötelezővé tételét. Nyugi, már folynak a közvéleménykutatások.
2021. júl. 22. 15:55
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Ilyet nem mernének megtenni így hogy közelednek a választások, a választási bukás után meg lehetőségük se lesz megtenni, szóval nem, nem lesz kötelező az oltakozás.
2021. júl. 22. 15:56
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Kötelező oltás csak akkor lesz ha megválasszuk jövőre újra Fideszt. Nem véletlen építenek maguknak oltóközpontot.
2021. júl. 22. 15:57
 5/13 anonim ***** válasza:
51%

Én biztos nem adatok be magamnak semmit, eröszakkal pedig nem adhatnak be. Ha egyébként a "corona vírus súlyosságának" csökkentésére kiefjelszett inekcióval ebadható kísérleti fázisban lévö szerekre gondolsz, azokat nem nevezném oltásnak, mivel éppúgy elkaphatod töle a betegséget, és éppúgy tovább is adhatod. Az oltásoknak pont az a lényege, hogy a vírusoknak továbbadását és elkapását akadályozzák meg.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy több ismerösöm is, köztük olyanok is, akik a nyugati kísérleti szerek lettek beadva , hogy a beadásuk utánni napokban höemelkedésük, lázuk volt, felfájásuk, levertségük, fáradságuk volt volt. Én túl vagyok már a Corona víruson, és kb pont ezek voltak a tüneteim. Akkor minek adasska be magamnak akármit, ha azok ugyanazokat a tünetek produkálják, mint maga a betegség?

2021. júl. 22. 15:59
 6/13 anonim ***** válasza:
10%
Inkább az oltás legyen kötelező, mint a homoszexualitás.
2021. júl. 22. 16:02
 7/13 anonim ***** válasza:
34%

Tegyék!

Erre várok. Ha kötelező, akkor garantáltan biztonságos. Azt jelenti, hogy vállalják értem felelősséget. Akkor rögtön beadatom, amennyit akarnak. Hamarabb nem.

2021. júl. 22. 16:08
 8/13 anonim ***** válasza:
48%

Fogyatékos idiótának sem kötelező lenni, mégis az vagy

2021. júl. 22. 16:14
 9/13 anonim ***** válasza:
28%

#5-nek annyira felment a pulzusa az oltás említésétől hogy írni is elfelejtett

#tard

2021. júl. 22. 16:18
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
Ki lesz majd jól találva. Kötelező lesz azoknak akiknek az állam a munkáltatója, meg egy csomó más szektorban is szakmai kamarák által elrendelve (amiknek meg nem a közgyűlésük dönt erről, hanem Fidesz közeli elnökségük).
2021. júl. 22. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!