Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyszóval milyen érzés magyarn...

Egyszóval milyen érzés magyarnak lenni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 21. 16:26
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
20%

Kellemesen meglepődtem a válaszokon. A magyar-gyűlölő söpredék adta önmagát de az várható volt.

Az lepett meg kellemesen, hogy még ezen a balliberális listán ilyen sok hazaszerető magyar szólalt fel. Büszkék lehettek magatokra.

2021. júl. 21. 17:06
 22/48 anonim ***** válasza:
77%
Kritikán aluli, nincs rá szó.
2021. júl. 21. 17:07
 23/48 anonim ***** válasza:
77%
Sok szerencsétlen jobbos még egy kérdést sem tud értelmezni, nektek minden hazaárulás. A kérdező nem azt kérdezte, hogy szeretjük-e a magyarságot. Szimplán annyit kérdezett milyen érzés magyarnak lenni. Attól, hogy az épeszű réteg igenis szégyelli, hogy Orbán miatt általánosítanak minket még nem azt jelenti, hogy utáljuk is a fajtánkat.
2021. júl. 21. 17:12
 24/48 anonim ***** válasza:
87%
24 meg merted kérdőjelezni a bölcs józan parasztieszes vadhajtások logikáját, és úgy véled élhetsz bármilyen jellegű kritikával az országgal szemben? Te hazaáruló. Sőt. Komcsi is vagy, mert nem vagy képes megérteni hogy minden ami magyar ilyen:jo minden más ilyen:rósz! :D
2021. júl. 21. 17:18
 25/48 anonim ***** válasza:
12%
23. Az nem épeszű aki szégyelli a magyarságot.
2021. júl. 21. 17:21
 26/48 anonim ***** válasza:
83%

25-ös!

Épeszű ember különbséget tud tenni Orbán és a magyarság között. Ti nem a nemzetet imádjátok, hanem a vezéreteket.

2021. júl. 21. 17:27
 27/48 anonim ***** válasza:
91%
magyarnak lenni jópofa, csak néha kínosabb a kelleténél.
2021. júl. 21. 17:30
 28/48 anonim ***** válasza:
9%
26. A Hozzád hasonlók mondják, hogy szégyenlik a MAGYARSÁGOT nem csak orbánt...............................................................
2021. júl. 21. 17:33
 29/48 anonim ***** válasza:
97%

az, a baj, hogy a nagyonmagyarok nem nagyon tudják megfogalmazni, hogy mitől is annyira nagyonmagyarok.

eleve a probléma ott kezdődik, a nagyonmagyarokkal, hogy nem nagyon tudnak magyarul, nem megyeget a nyelvtannekik. ergo hogyan is lehetne elhinni egy nagyonmagyarnak, hogy ő nagyonmagyar, amikor a saját nyelvét nem beszéli helyesen?

önmagában az, hogy kimegyünk egy focimeccsre, és köpködjük a szotyit, meg isszuk a sörit, és üvöltünk, mint a sakál, hogy léoléolééé, az még kevéske, hogy valaki nagyonmagyar legyen.

vagy elég?

2021. júl. 21. 17:39
 30/48 anonim ***** válasza:
16%
"az, a baj, hogy a nagyonmagyarok nem nagyon tudják megfogalmazni, hogy mitől is annyira nagyonmagyarok." Én nem vagyok "nagyonmagyar" most nem is erről van szó, látom, hogy beégétl és tereled a témát! "eleve a probléma ott kezdődik a nagyonmagyarokkal,hogy nem tudnak magyarul, nem megyeget a nyelvtannekik."Bocsánat, de te nem írtad ezt a szót helyesen! "önmagában az, hogy kimegyünk egy focimeccsre, és köpködjük a szotyit, meg isszuk a sörit, és üvöltünk, mint a sakál, hogy léoléolééé, az még kevéske, hogy valaki nagyonmagyar legyen." Én nem vagyok ilyen szóval magadban beszélsz...............
2021. júl. 21. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!